Berit Højgaard- Spirituel vejleder for mennesker og dyr

Telepati med dit dyr i klinikken

En session med ejeren til kat, hest, fugl, kælegris eller andet dyr.

50 min. i min fysiske klinik pris 800,-

Sådan får du gavn af telepati med dit dyr
Dyr er, ligesom mennesker, en sjæl fyldt med tanker, følelser og meninger. Telepati er med til at øge din forståelse for dit dyrs krop, sind og ånd. Gennem telepati får du indsigt i dit dyrs tanker og følelser. Det kan belyse eventuelle ubalancer i og hos dit dyr.

Telepati tilbydes til både nulevende som afdøde.

Se dit dyrs adfærd og få konkrete løsninger på evt. problemadfærd

Se dit dyrs trivsel

 
   

Se dit dyrs helbred og bliv guidet videre med støtte til din hund

Se dit dyrs historik, hvad er der sket i dens liv

Se ind i dit dyrs sidste tid og find støtte til sorgen

Sådan fungerer telepati i klinikken

Telepati i klinikken er et tilbud til ejeren af dyret, der må have behov for at sidde fysisk sammen med mig. Dyret behøver ikke at være fysisk tilstede for at sessionen kan gennemføres.

Telepati med dit dyr er en energiudveksling mellem mig og dit dyr. En energisk kommunikationsform, hvor vi sanser og fornemmer hinanden. Gennem denne sansning bliver jeg i stand til at omsætte dyrets energiudveksling til ord. 

Telepati suppleres med spirituel fjernhealing
Som spirituel healer står jeg til rådighed som energi-kanal undervejs i sessionen. Spirituel fjernhealing er energi til krop, sind og ånd – en ubetinget kærlighed der omfavner dit dyr.

Healing er på mange måder ubeskriveligt magisk, da den favner alt i og omkring dyret uden nogen som helst form for begrænsninger. Dyret modtager ganske enkelt dét gennem healingen, som den må have behov for!

Her kan man så tænke ”hvordan ved healingen hvad dyrets behov er..?” Energi er intelligent, den er hverken begrænset af tid eller sted. Alt omkring os er energi – dyret ER energi. Når healingens energi igangsættes, så forbinder den sig med dyrets energi. Man kan på mange måder godt forestille sig at det er ligesom at sætte et stik i en stikkontakt, tænde for strømmen og lade energien flyde.

I energiforbindelsen vil healingen kærligt favne og booste dyrets selvhelbredende kræfter. Dette vil forløse dens ubalancer, så dyret står bedre i sig selv og så den vil føle sig som den samme indeni og udenpå. Selve healingen foregår ved at jeg sender fjernhealing til dyret.

Praktisk information

Før sessionen
Når man har en samtale med sit dyr kan det sætte gang i det store følelsesregister. Derfor anbefaler jeg, at du forbereder dig hjemmefra til sessionen.

Inden vores møde bedes du sende:

  • et vellignende billede af dit dyr i fuld profil. Et forfra og et fra siden.
  • dyrets navn, evt. kælenavn/e,
  • dyrets alder og køn.
  • tre-fire spørgsmål, som du ønsker, vi skal fokusere på i sessionen.

Under selve sessionen får du mulighed for at stille flere spørgsmål.

Sessionen bliver optaget og sendt til dig via mail.

Når du lytter til optagelsen efterfølgende vil det ofte igangsætte flere processer og hermed øge forståelsen for dit dyr på et dybere plan.

Det er vigtigt at du selv gemmer den tilsendte lydfil, da jeg sletter den hos mig efter 5 dage.

Husk: Telepati kan aldrig erstatte et dyrlægebesøg. 

COVID-19

Alle forbehold vedr. COVID-19 / Coronavirus vil blive taget seriøst og der er håndsprit tilgængeligt og mulighed for at holde god afstand. Såfremt du har de mindste symptomer på sygdom, virus eller er i karantæne grundet mistanke om smitte, bedes du blive hjemme, så vi mindsker smittespredning, tak.