Telepati med dyr

50 min. kr. 800,-

Telepati med din hund
i klinikken
Dyre telepati online - Berik Højgaard

50 min. kr. 800,-

Telepati med din hund online
Berit Højgaard- Spirituel vejleder for mennesker og dyr

50 min. kr. 800,-

Telepati med din hund
vha. fotografi

50 min. kr. 800,-

Telepati med dit dyr
i klinikken

50 min. kr. 800,-

Telepati med dyr
online

50 min. kr. 800,-

Telepati med dyr
vha. fotografi
Kropsterapi og healing for dyr

50 min. kr. 600,-

Kranio Sakral Terapi
i klinikken

50 min. kr. 600,-

Shaman healing
i klinikken
Kurser, workshops og uddannelse for dyr

5 ugers online forløb kr. 1.995,-

Kom godt igennem nytåret
Nyt forløb 9/5-22

5 ugers online forløb kr. 1.995,-

Lær at telepatere m/hund
Nyt forløb 15/8-22

1 dags workshop kr. 795,-

Lær at telepatere med dyr
6/11-22 kl. 10:00
D_Telepati-til-husbehov-504x397

Online forløb kr. 195,-

Telepati til husbehov
Alle kan telepatere - alle!

5 ugers online workshop kr. 750,-

Spirituel cirkel med dyr
Nyt forløb 2/5-22 kl. 19:30

Meditation

29 min. kr. 49,-

Dit fyrtårn dit lys

21 min. kr. 49,-

Møde med en du har kær

20 min. kr. 49,-

Fokus på din indre ro

Det siger mine klienter

Tusinde tak for din hjælp. Hold nu kæft det har sat gang i tankerne og ikke mindst handling!! Det var virkelig det skub jeg havde brug for! – det hele var egentligt klart men du hjælp SÅ meget. Mit hjerte bobler af glæde, efter besøget hos dig – jeg er glad for at jeg fulgte min intuition og bookede en tid hos dig..! I morges optog jeg en lille åndedrætsøvelse og lagde den i gruppen – med besked om at der er mere på vej (meditation for børn). Der er flere af mine klienter der vil skrive et par ord om behandling hos mig. Du skal vide at det er dig der har sat skub, i alt det de var på vej – TAK!! Jeg kan VARMT anbefale en behandling eller sitting hos dig Berit.

Lene Blåholm Klient

Jeg vil gerne sige mange tak for en helt fantastisk clairvoyance igår. Den har givet mig rigtigt meget. Mange af de ting som i længere tid har fyldt i mine tanker faldt helt på plads. Den har givet mig et skub imod mine drømme. Jeg er stadig høj over, hvordan du bare ramte plet, med hensyn til de symptomer, følelser og tanker jeg har gået med i lang tid.

Det er ikke sidste gang jeg skal bruge dine evner til at få et puf i den rigtige retning.

Grethe Jensen Klient

Det er en kæmpe fornøjelse at være hos Berit, hun er det sødeste, dejligste menneske og så kan hun noget magisk. Clairvoyance og kst behandlinger hos hende er årsag til at min hund stadig er her og har et rigtig godt liv, selvom hun blev opgivet af dyrlægen for længe siden. Jeg er meget taknemmelig ❤

Lene Folke Møller Klient

Jeg vil klart anbefale at lade vejen gå forbi Berit. Jeg oplevede en tydelig autencitet gennem hele telefon-seancen – og fik værdifuld information, som netop passede til den afklaringsproces jeg står midt i. Lige hvad jeg havde brug for! Tak ❤

Nomi Pernille Bruun Klient

Klarsynsaften og clearvoiance kan varmt anbefales hos Berit, jeg er kommer derfra med mange gode indsigter og en fantastisk kontakt.
Tak til dig Berit.

Dorte Pabst Peleikis Klient

Berit er utrolig nærværende og autentisk. Min session var utrolig berigende og har fået mig til at se nogle veje jeg slet ikk havde forstillet mig og alligevel giver det mening. Af hjertet tak ❤

Annette Kjærhede Klient

Jeg er så glad for at vi bestilte en zoom session ved Berit, for at få en samtale omkring vores Laika. Vi er ikke et øjeblik i tvivl om at Berit har snakket med Laika og givet hendes budskab videre. Personligt føler jeg at jeg har en langt større forståelse for Laika og vi samarbejder sågar bedre nu, end vi gjorde før. Berit kan virkelig noget helt specielt og er en fantastisk kvinde. Ud over det tager vi også hendes "kom godt igennem nytåret med din hund" kursus og det er simpelthen guld værd.

Anne M.F. Larsen Klient

Kan kun anbefale Berit til hjælp til dit kæledyr. Én læsning af vores hund Silja og vi stod med brugbare redskaber til at afhjælpe Siljas problemer. Behandlingen står dyrlæge, kiropraktor & akupunktør Tove Due for, men ALT det Berit havde fortalt om Silja, fandt Tove frem til i går uden jeg havde nævnt de konkrete problemer. 
Kæmpe respekt for fantastisk arbejde.

Hanne Emilie Aaby Klient

Jeg meldte mig til uddannelsen Professionel dyretelepatør – med speciale i hunde med en lille smule skepsis over om jeg nu også kunne klare det. Jeg kan nu efter snart endt forløb række armene i vejret og sige yes jeg klarede det. Det har givet mig så meget selvtillid og tro på mig selv takket være dig som underviser. Du er som altid er klar ved telefonen hvis der er noget der ikke lige vil som jeg gerne ville have det. Samtidig har jeg også haft en fantastisk sparring med de andre kursister som også har skabt et helt specielt bånd mellem os. Jeg er så taknemmelig for at blive talerør for dyrene som tit og ofte har så meget på hjertet, men som ofte ikke bliver hørt og forstået. Det har også givet anledning til en del smil på læben under mine samtaler med dyrene men også i nogle tilfælde har givet en klump i halsen når et dyr ikke har det godt grundet misforståelser. Det bliver så til stor glæde når man får kommunikeret med ejeren og får forklaret hvorfor dyret nu engang gør som den gør. Så mine varmeste anbefalinger til andre som går og drømmer om at gøre en forskel for dyrene om at tage på professionel dyretelepatør – med speciale i hunde. Med venlig hilsen

Kim Johansen Kursist

I august 2020 blev jeg opmærksom på et kursustilbud på facebook,” kom hjem i dig selv,” der tiltalte mig, og som jeg meldte mig til uden at have andre forudsætninger end lyst og nysgerrighed. Jeg fik en rolig og grundig indføring i den spirituelle verden; Meditation, fællesskab, spændende øvelser, personlig udvikling - alt i en nænsom privat og kærlig atmosfære. Da jeg så ”telepati til dyr” uddannelsen blev udbudt i forlængelse af dette, var jeg ikke et sekundet i tvivl. Det var det jeg nu havde allermest lyst til at lære og jeg er ikke blevet skuffet. Med respekt og omsorg for alle levende væsener, alt på jorden blev jeg ført ind i en verden, hvor jeg oplever at dyrene og jeg forstår hinanden på en fælles energi baseret plan. Det er en helt fantastisk følelse af: Alt er som det skal være. Alt er godt. Jeg kom uden forudsætninger og nu kan jeg kommunikere med dyr. Hvis du ønsker at blive bedre til at kommunikere med dine og andres dyr, så kan du lære det. Jeg startede kursus hos Berit, uden nogen som helst forudsætninger. Jeg er blevet dygtig til at telepatere med dyr og dermed være dyrenes talerør, når ejeren ønsker dette. Samtidig er jeg også meget taknemmelig for den indsigt jeg har fået i mine egne dyrs tanker og ønsker. Glade hilsner og de bedste ønsker for fremtiden

Sunny Kursist

Jeg synes det er fantastisk, at jeg har fået muligheden for, at give min lille Alfred taletid. Jeg har fået en hund, som er meget bedre i balance, og som jeg nu kan forstå og hjælpe, så vi på den måde kan bruge vores tid sammen på det gode og have vores helt tætte bånd sammen. Vi har fået hjælp lige fra foderskift og til det, at være alene hjemme. Det er så fantastisk og rørende, at jeg slet ikke tør tænke på, hvis ikke vi har fået Berits hjælp.


Laura Eleonora Sørensen Klient

Tak fordi du gav mig lov til at snakke med min hund. Det var en fantastisk oplevelse. Jeg vil klart anbefale dig til andre. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om, at det var min hund jeg snakkede med.

Michella Hansen Klient

Berit er ét af de mest autentiske mennesker, jeg kender. Hun er altid 100 % tilstede med stor ro og hjertevarme; og hendes behandlinger bærer stort præg af dette. Jeg kan kun give Berit min allerbedste anbefaling!

Esther Faaborg Liboriussen Klient