Spirituel fjernhealing

50 min pris 500,-

Hvad kan fjernhealing gøre for din hund?

Lindre spændinger og smerter

Lindre spændinger og smerter

Løsne op for blokering af energier og derved give øget livsværdi

Løsne op for blokering af energier og derved give øget livsværdi

Sørge for at din hund er i balance

Sørge for at din hund er i balance

Sådan fungerer fjernhealing

Vi aftaler et tidspunkt for fjernhealingen. For at få mest muligt ud af sessionen, bedes du 10 minutter før aftalt tid, sørge for ro omkring din hund. Det kan være at I befinder jer i soveværelset eller et andet rum, hvor du ved, at I ikke bliver forstyrret mens healingen foregår. På det aftalte tidspunkt begynder jeg fjernhealing fra min klinik til din hund. Efter endt session sender jeg en mail til dig, med de observationer der er kommet til mig undervejs i healingen. Fjernhealing har samme gavnlige effekt, som hvis hunden fysisk var til stede hos mig.

Spirituel fjernhealing er kort sagt tilførsel af energi til krop, sind og ånd. Healing er en ubetinget kærlighed, der omfavner din hund. Spirituel healing åbner muligheden for forandringer i og omkring din hund, så den bedre kan være i sig selv.

Når den fysiske krop kommer på overarbejde eller dele af kroppen bliver blokeret af f.eks. spændinger eller smerter, kan livsenergien heri blive påvirket. Det kan fremkalde en nedsat sundhedstilstand i den fysiske krop hvor kroppen i større eller mindre omfang føles begrænset. Healing hjælper med at løsne energiblokeringerne og sørge for balance i energisystemet.

Healing er på mange måder ubeskriveligt magisk. Den favner alt i og omkring hunden uden nogen som helst form for begrænsninger. Hunden modtager ganske enkelt dét gennem healing, som den har behov for!

Her kan man så tænke ”hvordan ved healingen hvad hundens behov er..?” Energi er intelligent, den er hverken begrænset af tid eller sted. Alt omkring os er energi – hunden ER energi. Når healingens energi igangsættes, så forbinder den sig med hundens energi. Man kan på mange måder godt forestille sig at det er ligesom at sætte et stik i en stikkontakt, tænde for strømmen og lade energien flyde.

I energiforbindelsen vil healingen kærligt favne og booste hundens selvhelbredende kræfter hvilket vil forløse dens ubalancer, så hunden står bedre i sig selv og så den vil føle sig som den samme indeni og udenpå.

Dagene efter sessionen

Umiddelbart efter healingen bør du som ejer være opmærksom på, at hunden kan have behov for frisk vand og at den skal have mulighed for at komme ud og besørge.
Efter healingen vil hundens krop arbejde aktivt med sin afbalancering. Det kan fremme nogle reaktioner/symptomer som typisk vil aftage efter en uges tid.

Kendte symptomer:

  • hunden kan virke kuldskær/kold
  • hunden kan have kløe et eller flere steder
  • hunden kan have lind afføring i et par dage
  • hunden kan have behov for mere væske
  • hunden kan ændre spiselyst over et par dage
  • hunden kan have kraftigt lugtende urin eller fæces
  • hunden kan virke mere aktiv end tidligere
  • hunden kan have behov for mere søvn/ro i nogle dage
  • hunden kan få urenheder – ofte set ved lysken
  • hunden kan have 1-2 gange opkast, dette gælder oftest hunde på medicin