Jeg tilbyder spirituelle sessioner med clairvoyance – afdødekontakt – spirituel vejledning, biodynamisk kranio-sakral terapi, healing og husrenselse.

SPIRITUEL VEJLEDNING – CLAIRVOYANCE – AFDØDEKONTAKT
Sessionerne kan gennemføres i klinikken, via foto, pr. telefon eller online via Zoom.

Spirituel vejledning
Vores kære afdøde og guider følger os i det fysiske liv. Under en spirituel vejledning vil en af dine kære afdøde og en af dine guider træde frem for at vejlede dig ud fra hvor du står i livet, hvor du vil modtage konkrete råd, vejledning og støtte til din videre færd. Du har naturligvis dit eget frie valg til at træffe de beslutninger som må føles rigtige for dig, hvor den spirituelle vejledning kan være en stor støtte i processen.

Clairvoyance

En clairvoyance er til dig som søger spirituel personlig råd og vejledning, at få noget af- eller bekræftet. Det kan fx. handle omkring job, kærlighed, bolig eller din personlige udvikling. Der vil blive læst ud fra din energi – din aura.

Afdødekontakt
Har du et ønske om at få kontakt til en kær afdød på den anden side, det kan være for at få en hilsen, en bekræftelse eller for en stund sidde en stund sammen med den du har måttet sige ”på gensyn” til og mindes jeres fysiske tid sammen. Den afdøde har ofte en hilsen og vejledning med til klienten.

Uanset hvilken type af session du må ønske vil videreformidlingen til dig ske ud fra en kærlig, let og positiv energi. Jeg taler aldrig om døden, sygdom, skilsmisse (anden part), ej heller om en 3. person. Endvidere har jeg tavshedspligt.

Hvordan foregår en session?
En session tager 45 -50 min. Det er fint, at jeg ikke ved ret meget om dig inden vi mødes, alene af den grund at det virker mere troværdigt for dig. Undervejs er du mere end velkommen til at af- eller bekræfte, ved at sige ja eller nej men helst ikke andet, tak. Vi sidder overfor hinanden, jeg stiller ind på dig og hermed går sessionen i gang. Der vil naturligvis være plads til spørgsmål undervejs i forløbet.

Der er aldrig 2 sessioner som er ens, da vi hele tiden bevæger os i livet, og emnerne kan heller ikke altid bestemmes på forhånd, men vi kan altid spørge om råd og vejledning til der hvor vi bevæger os. En session vil altid tage udgangspunkt i at støtte og vejlede dig ud fra det højeste og bedste for dig.

Sessionen bliver optaget og efterfølgende sendt til dig pr. mail. Lydfilen sørger du for at gemme på din egen computer, da den bliver slettet hos mig 5 dage efter vores session. Optagelsen er en ekstra service og tilbud, dog giver jeg ingen garanti for hverken optagelsen, dens kvalitet og lyd. Du er altid velkommen til selv at optage sessionen. Online sessioner via telefon optages, dog vil nogle af dine spørgsmål kunne gå tabt da vi ikke sidder i samme rum.

Lyt endelig til optagelsen efterfølgende da sessionen vil igangsætte flere processer – i flere lag – hos dig. Det er ligeledes dyb personlig healing som vil støtte og øge forståelsen af dig selv på et langt dybere plan, dit autentiske jeg.

Session pr. telefon.
Jeg ringer dig op på det aftale tidspunkt.

BIODYNAMISK KRANIO-SAKRAL TERAPI (BKST)
BKST er en blid og dybdegående terapiform hvor der arbejdes ud fra livsenergierne i kroppen; de selvhelbredende kræfter helt nede fra væske- og celleplan. Terapien er et møde med dig selv på det bevidste og ubevidste plan, hvor der er fokus på HELE kroppen, at forløse spændinger, smerte, traume og genskabe balance på alle planer.

Kroppen er unik, den er med til at bære os igennem livet på godt og ondt, hvor alt lageres i dens hukommelse. Kroppen husker alt helt fra livets begyndelse, glæde, sorg som traume, uanset om vi selv er bevidste om hændelsen eller ej. Er der uforløste energier eller traumer i kroppen, vil dette ofte komme frem som en spænding, smerte eller et mønster, som kan give begrænsninger i livet. Terapien henvender sig til babyer, unge, voksne som ældre mennesker.

BKST består af meget blide og lette berøringer på bl.a. kraniet, langs ryglinjen, bækken/korsben og benene.

Hvordan foregår BKST?
Vi starter med en samtale omkring dig og din historie. Terapien udføres ofte i en kombination hvor man som klient er stående, siddende eller liggende på en briks. På briksen ligger du dig godt til rette, lukker evt. øjnene og slapper af. Under terapien kommer du i en indre ro og en let søvn kan forekomme. Neurologisk set svare denne tilstand til REM-søvnen, hvor kroppens selvhelbredende kræfter er mest aktive. Der skaber sig et rum, et møde og en øget bevidsthed omkring din egen krop idet den bliver lyttet til og hermed kan forløsningen finde sted.

Undervejs sanser mange øget varmecirkulation, forbigående lette spændinger, tunghed / lethed i kroppen og som børnene tit siger ”det føles som om min krop er en sodavand, så meget bobler det indeni”.

Hvilke symptomer kan det hjælpe med?
Træthed – stress – søvnproblemer – spændinger/smerter/låsninger i bevægeapparatet – uro i kroppen – hovedpine – migræne – hjernerystelse – tinnitus – menieres – svimmelhed – piskesmæld – koncentrationsbesvær – kæbespændinger m.m.

Antal sessioner?
Det afhænger fuldstændig af dig, din udfordring og ikke mindst hvordan din krop reagere på terapien. Dog vil jeg anbefale dig 3 sessioner inden du kan vurdere hvad BKST kan gøre for dig.

Hver krop er unik, hvilket hver session også er, derfor er 2 sessioner aldrig ens.

HEALING
Healing er en af verdens ældste behandlingsformer. Healing er en overførsel af energi, en energi som tilføres krop og sjæl i det omfang der må være behov for, at kunne genskabe balancen. Healingen arbejder bl.a. med kroppens egne ressourcer og selvhelbredende kræfter. Jeg kombinere altid healing i mine øvrige sessioner.

Når kroppen kommer på overarbejde eller blokeres i en eller anden grad fx af en spænding eller smerte, kan livsenergien blive påvirket i de tilsvarende dele af kroppen, hvilket kan fremkalde en nedsat sundhedstilstand i den fysiske krop. Hermed kan kroppen føles begrænset i et eller andet omfang. Her hjælper healingen med at løsne energiblokeringerne og sørge for balance i energisystemet.

Healing kan enten gennemføres liggende på en briks eller siddende og har en varighed á 45 – 50 minutter.

Fjernhealing
Ved fjernhealing aftaler vi på forhånd et tidpunkt for healingen. Det vil være fint, at du finder dig til rette et sted hvor du kan sidde behageligt, roligt og uforstyrret. Fjernhealingen vil tage ca. 30 minutter og vil have samme gavnlige effekt som hvis du fysisk var til stede hos mig.

Efter healingen vil det være fint at drikke vand.

HUSRENSELSE
Husrensning betyder, at en spirituel medium kommer ind i dit hjem og arbejder med den energi som er tilstede i hjemmet. Al åndelig aktivitet kommer i kærlighed, oplysning og støtte til dig i din videre proces.

Vores boliger er fyldte med energier; nogle føles lette mens andre kan virke tunge. Mange mennesker og dyr reagere på disse energier, specielt de tunge, som kan have en stor påvirkning i ens dagligdag. Følelsen af utilpashed i et eller flere rum, hovedpine, træthed, manglende energi og uforklarlig ømhed i kroppen er ofte nogle af de meldinger der kommer fra mennesker der har øget aktivitet i hjemmet.

Det betyder, at man fx. kan:

✔ Mærke varme/kulde forskel i rummene.
✔ Have manglende energi & overskud, har hovedpine, dårligt humør.
✔ Have indre uro, koncentrationsbesvær, angst eller være meget syg.
✔ Have rum man ikke ønsker at gå igennem hverken dyr eller mennesker.
✔ Have svært ved at sove igennem om natten, har en urolig søvn, vågner ofte.
✔ Have ting der bliver flyttet, underlige dufte, lys der tænder/slukker af sig selv.

Vi oplever det hver især meget forskelligt når der er åndelig energi til stede, så ovenstående er blot eksempler på hvordan det kan være.

Hvordan foregår en rensning af stedet?
Nogle vil gerne fortælle omkring de private observationer (hvilket jeg frabeder), mens andre vil se og høre hvad jeg observere. Kort beskrevet foregår det på den måde, at jeg går gennem stedet, og tager kontakt til de energier der må være til. Undervejs fortæller jeg om de kontakter jeg må få og hvad deres tilstedeværelse skyldes, for afslutningsvis at skabe balance i hjemmet igen.

Bemærk venligst…
⇒ Kørsel afregnes efter statens takst.
⇒ Jeg ønsker ikke at blive filmet undervejs.
⇒ En husrensning inkluderer ikke privat clairvoyance.
⇒ Udluftning af hjemmet er vigtigt inden min ankomst.
⇒ Cigaretrøg samt kraftig parfume inden døre frabedes under mit besøg.

Tak for din forståelse.