Berit Højgaard- Spirituel vejleder for mennesker og dyr

Klarsynsaften, Faaborg

- fysisk fremmøde

2 timers varighed Pris 175,-

Velkommen til en klarsynsaften hvor jeg giver demonstration af kanalisering af guider, afdøde og clairvoyante beskeder. 

Kom med åbent og nysgerrigt sind, så bliver du favnet af to verdener i en hjertevarm atmosfære.

Oplev den spirituelle verden tæt på

Få en personlig hilsen eller et råd fra den spirituelle verden

Oplev at det spirituelle er en realitet

Sådan foregår en klarsynsaften

Velkommen til en aften hvor jeg vil kanalisere guider, beskeder/ hilsner fra kære på den anden side og give clairvoyante beskeder til publikum. Jeg vil fortælle om – og demonstrere forskellen på clairvoyance og medieskab (afdødekontakt).

Den spirituelle verden viderebringer kærlighed, humor og indsigt. Gennem denne demonstration vil du opleve, hvor tæt den spirituelle verden følger med i det fysiske liv. 

De budskaber og hilsner jeg kommer i besiddelse af, bliver videregivet med nøjagtighed, indføling og empati og respekt for modtager. Bliver du en af de personlige modtagere denne aften, bedes du være åben og favne det smukke budskab – det er givet til dig ud fra den bedste mening og højeste i nuværende stund.

Det vil ikke være muligt, at give alle i salen en personlig kanalisering denne aften, dog vil alle få muligheden for at opleve den spirituelle verden tæt på.

Efter købet af din billet vil du modtage din kvittering på mail, tjek gerne din spam såfremt du ikke modtager en mail i din indbakke. Din kvittering er din billet.

Vel mødt til en spændende aften.

Program for aftenen

Den 3. oktober 2023 kl. 19:00 – 21:00.

  • Velkommen og kort præsentation af Berit Højgaard
  • Demonstration
  • Pause
  • Demonstration
  • Mulighed for at stille spørgsmål sidst på aftenen
  • Tak for i aften


Arrangementet afholdes her:
Helios Biograf og Kulturhus / mødelokale på 1. sal 
Banegårdspladsen 7
5600 Faaborg

Døren er åben fra kl. 18:30.

Købte billetter refunderes ikke. Bliver du forhindret er du velkommen til at videresælge din billet til anden side. Ved aflysning af arrangementet refunderes billetprisen.

COVID-19

Alle forbehold vedr. COVID-19 / Coronavirus vil blive taget seriøst og der er håndsprit tilgængeligt og mulighed for at holde god afstand. Såfremt du har de mindste symptomer på sygdom, virus eller er i karantæne grundet mistanke om smitte, bedes du blive hjemme, så vi mindsker smittespredning, tak.