Spirituel fjernhealing

50 min. pris 500,-

Spirituel fjernhealing giver dig mulighed for at skabe forandringer i og omkring dig, så du bedre kan være i dig selv.
Fjernhealing er tilførsel af energi til krop, sind og ånd – en ubetinget kærlighed der omfavner dig.

Spirituel fjernhealing kan hjælpe dig, når du ønsker:

 • At få mere ro i krop og sind
 • Afspænding af kroppen
 • At få lindret spændinger og smerter
 • At få løsnet op for energiblokeringer
 • Støtte til din egen indre balance
 • Støtte til en bedre nattesøvn

Når kroppen kommer på overarbejde eller blokeres f.eks. af spændinger eller smerter, kan livsenergien blive påvirket i de tilsvarende dele af kroppen. Dette kan fremkalde en nedsat sundhedstilstand i den fysiske krop. hvormed kroppen kan føles begrænset i et vist omfang. Healing hjælper med at løsne energiblokeringer og støtter balancen i dit energisystem.

Spirituel fjernhealing er på mange måder ubeskrivelig magisk da den favner alt i og omkring dig uden nogen som helst form for begrænsninger. Du modtager ganske enkelt det gennem healingen som du må have behov for! Her kan man så tænke ”hvordan ved healingen hvad mit behov er..?” Energi er intelligent. Den er hverken begrænset af tid eller sted. Alt omkring os er energi – du ER energi. Når healingens energi igangsættes, så forbinder den sig med din energi. Man kan på mange måder forestille sig, at det er ligesom at sætte et stik i en stikkontakt, tænde for strømmen og lade energien flyde. I energi forbindelsen vil healingen kærligt favne og booste dine selvhelbredende kræfter og det vil forløse dine ubalancer, så du står bedre i sig selv og du vil føle dig som den samme indeni og udenpå.

Hvordan foregår spirituel fjernhealing

Den spirituelle fjernhealing kan foregå overalt. Vi aftaler et tidspunkt for selve healingen og på det aftalte tidspunkt, bedes du opholde dig et uforstyrret sted, hvor du kan finde ro. Fjernhealingen tager 35 minutter og har samme gavnlige effekt, som hvis du fysisk var til stede hos mig i klinikken. De sidste 10 minutter af sessionen bruger jeg på at skrive en tilbagemelding til dig om, hvad jeg sansede under fjernhealingen. 

Under healingen vil du komme i en indre ro og let søvn kan forekomme. Neurologisk set svarer denne tilstand til REM-søvnen, hvor din krops egne selvhelbredende kræfter er mest aktive og sammen med den spirituelle healings energi, skabes der et rum – et møde indeni og med dig – og med en øget bevidsthed omkring din egen krop idet den bliver lyttet til. Herigennem opstår en dyb spirituel healing af din krop, sind og ånd. 

Jeg anbefaler at healingen gennemføres i stilhed. Det giver dig en pause fra hverdagens impulser og du har en mulighed for at sanse dig selv.

 

 

COVID-19

Alle forbehold vedr. COVID-19 / Coronavirus vil blive taget seriøst og der er håndsprit tilgængeligt og mulighed for at holde god afstand. Såfremt du har de mindste symptomer på sygdom, virus eller er i karantæne grundet mistanke om smitte, bedes du blive hjemme, så vi mindsker smittespredning, tak.

Under den spirituelle healing

Det er meget forskelligt hvordan den enkelte oplever selve healingen.
Du kan f.eks. opleve:

At føle mere ro i tanker og sind

At føle mere ro i tanker og sind

At føle varme eller kulde i og omkring dig

At føle varme eller kulde i og omkring dig

At føle dig tung og tilpas i kroppen

At føle dig tung og tilpas i kroppen

At føle nærvær af dine kære fra den anden side

At føle nærvær af dine kære fra den anden side

At føle at kroppen afspænder forskellige steder

At føle at kroppen afspænder forskellige steder

At føle en øget varmestrømning gennem kroppen

At føle en øget varmestrømning gennem kroppen

At se mange farver og ofte dukker der minder op

At se mange farver og ofte dukker der minder op

At føle dig fuldstændig afslappet og mærke en indre ro

At føle dig fuldstændig afslappet og mærke en indre ro

At blive følelsesmæssigt berørt og føle en slags forløsning

At blive følelsesmæssigt berørt og føle en slags forløsning

Skulle du ikke umiddelbart kunne sanse healingsenergien i dit fysiske legeme mens sessionen er i gang, så kan det skyldes at du ”søger” efter det, frem for at ”sanse” det. Idet du slipper ”søgningen” vil du bedre kunne sanse oplevelsen. Hav tillid og læn dig trygt tilbage i energien, for healingen favner dig under hele sessionen.

Efter terapien
Efter healingen vil kroppen være aktiv i dens afbalancering og det kan fremme nogle reaktioner som typisk vil aftage efter en uges tid.

Kendte symptomer:

 • du virker kuldskær / kold
 • du ændrer din spiselyst over et par dage
 • du har behov for at indtage mere væske i dagene efter terapien
 • du kan virke langt mere aktiv end tidligere
 • du kan have behov for mere søvn / ro