Berit Højgaard- Spirituel vejleder for mennesker og dyr

Spirituel træningscirkel

- med fokus på dyr (online)

5 ugers online forløb Pris 750,-

Denne online træningscirkel er for alle som er spirituelt interesserede og som har lyst til at være talerør for dyr. Du kan være med uanset om du er begynder eller øvet, da vi i fællesskabet støtter op om og lærer af hinanden.

Cirklen vil være et godt fundament for dig selv og din spirituelle udvikling. Gennem træningen vil din indsigt blive større, din tillid blive styrket og du vil opnå en endnu tættere kontakt til den spirituelle verden. Du vil udfolde dine psykiske evner og styrke din egen indre balance.

Den spirituelle træningscirkel kan hjælpe dig med at:

Få indsigt i meditation

Træne dit telepatiske talerør

Styrke dine egne psykiske sanser

I denne spirituelle cirkel holder vi vores kommunikation til dyrene, nulevende som afdøde. Vi veksler mellem at være talerør for et af deltagernes kæledyr og at være talerør for dyr fra den åndelige verden, som ønsker at komme med råd og vejledning til en eller flere deltagere.

Træningscirklen løber over 5 gange. Første gang vi mødes vil der være en præsentation af deltagerne og en gennemgang af de praktiske ting vedr. meditation og hvordan vi træner i cirklen. Vi afslutter hver aften med healing til hele gruppen.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i træningscirklen. 

Datoer og tidspunkt

Den 2. + 16. + 30. maj + 14. + 20. juni 2022 kl. 19.30 – 21.00

Pris
Forløbet koster 750 kroner.
Der gives ikke rabat ved afbud, fravær eller sygdom.

Sidste tilmeldingsfrist er den 24. april 2022.

Møderne foregår online via ZOOM. Jeg anbefaler, at du logger på senest 15 minutter før træningscirklen starter, så vi kan få styr på eventuelle tekniske udfordringer inden vi begynder. Og er alt som det skal være, kan du bare lade din skærm ”stå” og blot vende tilbage et par minutter før vi går i gang. 

Er det er første gang du benytter ZOOM, bør du være opmærksom på at programmet tager ca. 5 minutter om at downloade til din elektroniske enhed.