Shaman og spirituel fjernhealing

50 min pris 600,-

Hvad kan shaman fjernhealing gøre for din hund?

Afspænding i krop, sind, sjæl og ånd

Lindre spændinger og smerter

Løsne op for blokering af energier og derved give øget livsværdi

Sådan fungerer shaman fjernhealing

Når du siger ja tak på din hunds vegne til en shaman healing, bør det altid komme fra dit hjerte og hermed starter hundens magiske forvandling. 

En shaman healing er ubeskrivelig magisk, da den favner alt i og omkring hunden uden nogen form for begrænsninger. Hunden modtager det gennem healingen som den må være klar til at slippe, for at dens iboende visdom og magiker kan træde frem.

Som shaman er jeg kanal for den healing der kanaliseres igennem,  hvor jeg i samspil med energien, afbalancere hundens krop, sind, ånd og sjæl. 

Healing er energi og er hverken begrænset af tid eller sted. Alt omkring os er energi – hunden ER energi. Når healingens energi igangsættes, så forbinder den sig gennem mig med dens energi. Man kan på mange måder forestille sig, at det er ligesom at sætte et stik i en stikkontakt, tænde for strømmen og lade energien flyde.

Hvordan foregår shaman fjernhealing

Jeg ringer ejer op på aftalte tidspunkt. Vi starter med en samtale, hvor du fortæller omkring hunden og hvad du som ejer ønsker healingen skal støtte hunden med. 

Det er fint at hunden befinder sig i rolige omgivelser undervejs i healingen. Du vælger om vi fortsat skal have telefonlinjen åben undervejs i fjernhealingen.

Fjernhealingen har den samme gavnlige effekt, som hvis hunden fysisk var til stede hos mig i klinikken. Shaman fjernhealing tilbydes også til andre dyr som heste, katte og øvrige smådyr. 

Dagene efter Shaman healing
Umiddelbart efter healingen bør du som ejer være opmærksom på, at hunden kan have behov for frisk vand og at den skal have mulighed for at komme ud og besørge.
Efter healingen vil hundens krop arbejde aktivt med sin afbalancering. Det kan fremme nogle reaktioner/symptomer som typisk vil aftage efter en uges tid.
Kendte symptomer:
  • hunden kan virke kuldskær/kold
  • hunden kan have kløe et eller flere steder
  • hunden kan have lind afføring i et par dage
  • hunden kan have behov for mere væske
  • hunden kan ændre spiselyst over et par dage
  • hunden kan have kraftigt lugtende urin eller fæces
  • hunden kan virke mere aktiv end tidligere
  • hunden kan have behov for mere søvn/ro i nogle dage
  • hunden kan få urenheder – ofte set ved lysken
  • hunden kan have 1-2 gange opkast, dette gælder oftest hunde på medicin
Du er altid velkommen til at kontakte mig såfremt du har brug for at vende nogle af dine observationer fra hunden.