Berit Højgaard- Spirituel vejleder for mennesker og dyr

Healing til krop og sjæl

Guided meditation på 13:25 min. pris 39,-
Bemærk: Meditation er vedhæftet din faktura.

En guided meditation der har fokus på healing til din krop og sjæl.

Giver dig selv en daglig pause

Giver ro i tankerne og øget livsglæde

Booster din energi og overskud

Hvad er meditation?

Meditation er kort beskrevet, at du giver dig selv en stille pause i løbet af dagen, et frirum hvori du kan slappe af. Det er en bevidsthedstilstand, hvor du gennem forskellige meditationsteknikker vil være i stand til at kunne stilne og hvile dit sind (tanker) for en stund.

Hvem har gavn af det?
Alle har gavn af meditation; børn, voksne og ældre. Det kræver ingen forudsætninger at begynde med meditation, blot du er åben, nysgerrig og prioritere tiden for at give plads til det i din hverdag. Med blot 10 minutter dagligt vil du kunne sanse meditationens mærkbare virkning i din hverdag. 

Meditation er meget anvendt hos eliteudøvere for at øge fokusset. Meditation benyttes ligeledes i forhold til behandlingsforløb indenfor bl.a. depression, forhøjet blodtryk og stressramte, hvor man også ser en yderst gavnlig virkning.

Du har hele døgnets 24 timer til rådighed. Giver du dig selv plads til 10 minutter meditation hver dag, vil du kunne opleve at din verden forandre sig på en fantastisk givende måde.

Hvad kan meditation give dig?
Meditation kan støtte dig på mange fantastiske måder. Du vil bl.a. kunne opnå mere ro i dine tanker, støtte til en bedre søvn, booste din energi, øge din effektivitet, give dig overskud til at kunne håndtere forskellige situationer m.m.

Du har ca. 60.000 tanker dagligt, hvoraf ca. 80 % af disse tanker er negative og uhensigtsmæssige. Under en meditation vil du mestre kunsten i at styre dine tanker, og sætte dem på en pause for en stund. Meditation vil løfte din energi, give dig lyst til at fokusere på det positive og se muligheder frem for begrænsninger. Meditation vil øge din livskvalitet og dit syn på livet.

Praktiske oplysninger
Jeg vil anbefale dig at prioritere daglig meditation på mindst 10 minutter pr. dag.

Gennemfør meditation i et rum / et sted som du befinder dig godt.

Sørg for at du ikke bliver forstyrret, så du kan opnå den mest optimale ro omkring dig.

Sæt dig godt til rette, luk øjnene og hold dit fokus på at trække vejret ind gennem næsen og ud gennem næsen i et roligt tempo.

Efterhånden som du øver dig vil du sanse at du får nemmere ved at være til stede i meditationen og nuet.