Kranio Sakral Terapi kan hjælpe

din hund meget bredt

50 min. i klinikken, 750 kroner.

Kranio Sakral Terapi er en blid og dybdegående terapiform, hvor man arbejder ud fra livsenergierne og de selvhelbredende kræfter, helt ned på væske- og celleplan, i hundens krop. Terapien er et møde med selvet på både det bevidste og ubevidste plan. 

Med denne terapiform arbejder man indefra på kroppens betingelser. Med fokus på årsagen til kroppens ubalancer forløses spændinger, smerter, låsninger eller traumer og der genskabes balance på alle planer – alt sammen på kroppens betingelser.

Mindske stress

Lindre ved vokseværk

Dæmpe allergiske reaktioner

Afhjælpe mave-tarmproblemer

Afhjælpe køresyge

Berolige den hyperaktive hund

Berolige efter chok eller traume

Lindre ved led- og muskelsmerter

Lindre ved halthed

Dæmpe aggressiv adfærd

Styrke immunforsvaret

Opmuntre den triste hunde

Sådan fungerer Kranio Sakal Terapi

Min tilgang til terapien sker både ud fra biodynamiske (BKST) og mekaniske (KST) principper.

Kranio Sakral Terapi arbejder med hele kroppen ud fra det kranio sakrale system. Dette system består af bestemte dele, som udgør en funktionel enhed i kroppen, herunder kan du se hovedgrupperne:

  • Knoglerne i kraniet, ansigtet, nakken, rygsøjlen og korsbenet (sacrum)

  • Bindevæv, inde- som udenpå kraniet, adskiller hjernedelene og omgiver rygmarven

  • Cerebrospinalvæsken som nærer og beskytter hjernevævet i kraniet og rygsøjlen

Krops- og kranio sakral terapi er en yderst blid og dybdegående terapiform, hvor der arbejdes ud fra kroppens egne livsenergier, de selvhelbredende kræfter. I kropsterapien er der fokus på at arbejde med kroppens fysiske bevægeapparat ligesom den energetiske krop, dvs. helheden i og omkring dit dyr. Der arbejdes altid ud fra kroppens egne betingelser, at kroppen får rum til at udbedre dens ubalancer ud fra årsagen.

Har dit dyr et højt nervesystem og er stresset, virker rastløs og ukoncentreret, viser tegn på smerter i kroppen, hofteledsdysplasi, albuedysplasi, spondylose, køresyge, allergi, mave og tarmproblemer, har født / efter en fødsel, er dit dyr i sorg, har været udsat for et traume som et overfald, påkørsel eller lign. så vil krops- og kranio sakral terapi kunne være behjælpelig med at afspænde og afbalancere dit dyr.

Kropsterapien gennemføres enten på gulvet eller på en briks, alt efter hvad hunden føler mest tryghed ved. 

Katte og smådyr er også velkommen til kropsterapi i klinikken. Sessionen suppleres altid med shaman healing. 

Hvor ofte bør en hund få terapi?

Terapiens varighed afhænger udelukkende af hundens udfordringer. Ved en akut situation vil 3 – 4 behandlinger ofte være nok. Er der tale om kroniske lidelser, vil det kræve gentagne periodevise behandlinger, for at opretholde et liv med færrest mulige symptomer og bedst mulig støtte til din hund. 

Kranio sakral terapi kan benyttes til alle hunderacer og er specielt gavnligt hos brugsdyr. Derudover er det også en god terapiform som velvære for den velfungerende hund.

Dagene efter sessionen

Efter sessionen vil hundens krop arbejde aktivt med sin afbalancering. Det kan fremme nogle symptomer som typisk vil aftage efter en uges tid.

Kendte symptomer:

  • hunden kan virke kuldskær/kold

  • hunden kan have kløe et eller flere steder

  • hunden kan have lind afføring i et par dage

  • hunden kan have behov for mere væske

  • hunden kan ændre spiselyst over et par dage

  • hunden kan have kraftig lugtende urin eller fæces

  • hunden kan virke mere aktiv end tidligere

  • hunden kan have behov for mere søvn/ro i nogle dage

  • hunden kan få urenheder – ofte set ved lysken

  • hunden kan have 1-2 gange opkast, dette gælder oftest hunde på medicin

COVID-19

Alle forbehold vedr. COVID-19 / Coronavirus vil blive taget seriøst og der er håndsprit tilgængeligt og mulighed for at holde god afstand. Såfremt du har de mindste symptomer på sygdom, virus eller er i karantæne grundet mistanke om smitte, bedes du blive hjemme, så vi mindsker smittespredning, tak.

Mundkurv – nej tak!

Jeg bruger ikke mundkurv. Hunde har et fantastisk sprog og de skal naturligvis have mulighed for, at udtrykke sig undervejs i terapien. Hunde viser altid tydelige tegn på hvor det føles behageligt og hvor der er ømhed. Dette er en vigtig information i terapien som brug af mundkurv kan komme til at begrænse. Derfor; Mundkurv – nej tak!