Berit Højgaard- Spirituel vejleder for mennesker og dyr
Klarsyn Online - Berit Højgaard

Klarsynsaften i selskab med guiderne

2 timers varighed kr. 175,-

Velkommen til en online klarsynsaften hvor jeg giver demonstration af clairvoyance og kanalisering fra dine personlige guider. Alle deltager modtager en personlig hilsen.

Selvom vi sidder på afstand, så kan vi se hinanden på skærmen og du vil få nøjagtig det samme ud af demonstrationen som hvis vi var i samme rum fysisk.

Oplev det spirituelle tæt på

Modtag budskaber fra dine guider

Lad universet guide dig på din vej

Sådan foregår en online klarsynsaften 

Jeg vil fortælle om forskellen på clairvoyance, kanalisering af guider og medieskab (afdødekontakt). Aftenen byder konkret ind på kanalisering fra guiderne og clairvoyance.

Den spirituelle verden viderebringer kærlighed, humor og indsigt. Gennem denne demonstration vil du opleve, hvor tæt den spirituelle verden følger med i det fysiske liv. 

De budskaber og hilsner jeg kommer i besiddelse af, bliver videregivet med nøjagtighed, indføling og empati og respekt for modtager. De personlige guidninger bedes du være åben overfor og favne det smukke budskab – det er givet til dig ud fra den bedste mening og højeste i nuværende stund.

Kom med åben og nysgerrig sind, så bliver du favnet af to verdener i en hjertevarm atmosfære.

Efter købet af din billet vil du modtage en bekræftelse på mail, tjek gerne din spam såfremt du ikke modtager en mail i din indbakke.

Vel mødt til en indsigtsrig aften.

Program for aftenen

Den 31. oktober 2023 kl. 19:00 – 21:00.

  • Velkommen
  • Præsentation af Berit Højgaard
  • Demonstration
  • Pause
  • Demonstration
  • Aftenen sluttes af med at give en kort personlig guidning til hver deltager
  • Tak for i aften

Sidste mulighed for tilmelding er den 15. oktober 2023.

Der er plads til 15 deltagere i alt.

Købte billetter refunderes ikke. Bliver du forhindret er du velkommen til at videresælge din billet til anden side. Ved aflysning af arrangementet refunderes billetprisen.