Berit Højgaard- Spirituel vejleder for mennesker og dyr
M_Juniorhold-landingpage-900x600

Letøvede

6 timers træning på bane og teoretisk online videoundervisning Pris 895,- 

Dette hold henvender sig til hunde fra ca. 7 – 12 mdr.

Hundeskolen tilbyder et professionelt dybdegående forløb både med hundetræning i praksis på træningsbanen og online teori hvor der vil være fokus på hvalpens behov, udvikling og adfærd. Det vil skabe en større forståelse for hunden som individ og i langt de fleste tilfælde undgå uhensigtsmæssig adfærd.

Hundeskolen tager udgangspunkt i familiehunden men har også bred erfaring indenfor brugshunde. Der prioriteres små hold for at kunne opretholde en individuel sparring med den enkelte gennem forløbet.

Få den bedste kontakt

Få øget forståelse og tillid

Stærk og stabilt samarbejde

Om letøvede hundetræning

Om Berit Højgaard

Jeg har siden 2005 drevet egen virksomhed og arbejder professionelt som hundeadfærdsinstruktør, hundeadfærdsspecialist og holistisk kropsterapeut. Jeg har siden 2005 drevet hundetræningsplads hvor der er afholdt hundetræning i ca. 45 uger af året med mellem 8-15 hold pr. uge, alt efter årstiden.

Hundetræning er meget mere end blot lydighedstræning, hvor hunden lærer at udføre diverse handlinger på signal fra ejeren. Hundeskolen tilbyder et sted hvor der er fokus på ejer såvel som hunden for at styrke samspillet og hermed få formet den allerbedste familiehund.

Der undervises udelukkede i moderne hundepsykologi med bløde metoder og positiv forstærkning. Her belønnes hunden for korrekt udført øvelse med både verbal ros og masser af godbidder. Undervisningen tager udgangspunkt i brugen af hånd-, krops-, og lydsignaler, alt sammen for at gøre kommunikationen lettere forståeligt mellem ejer og hund. Via denne træningsvinkel øges samarbejdet og danner grundlaget for en fantastisk kontakt mellem ejer og hund. Der vil gennem undervisning være fokus på udvidet grundlæggende lydighedstræning som fx.:

– sit
– dæk
– indkald
– gå pænt
– ja / nej / stop
– kontaktøvelser
– ikke hoppe op
– passere andre roligt
– ro på øvelser i div. situationer

Øvelserne bliver grundigt gennemgået og udvidet efterhånden som ejer og hund er klar til yderligere udfordringer. 

Praktisk information

Træningen afholdes på privat areal kl. 10:20 – 11:20.

Medbring vaccinations- og forsikringspapirer den første gang samt masser af små bløde godbidder.

Der er plads til 8 deltagere på holdet og gennemføres ved min. 5 deltagere.

Træningen afholdes på følgende datoer:
5. marts 2022
12. marts 2022
26. marts 2022
2. april 2022
9. april 2022
30. april 2022

Adresse til hundetræningspladsen:
Nielstrupvej 64
5250 Odense SV

Online undervisning
Her kan du forvente at blive guided i bl.a.  hormoner, stimulering af unghunden, den stabile kontakt, spejling mellem ejer og hund, hundens bevægeapparat, lydtilvænning, unghundefasens udvikling og adfærdsmønstre m.v. 

Online undervisningen vil blive frigivet den 1. marts 2022, hvor du vil have adgang til hele pakken. Så kan du gennemgå materialet når det passer dig bedst. 

COVID-19

Alle forbehold vedr. COVID-19 / Coronavirus vil blive taget seriøst og der er håndsprit tilgængeligt og mulighed for at holde god afstand. Såfremt du har de mindste symptomer på sygdom, virus eller er i karantæne grundet mistanke om smitte, bedes du blive hjemme, så vi mindsker smittespredning, tak.