Berit Højgaard- Spirituel vejleder for mennesker og dyr

Telepatisk klarsynsaften

En aften i selskab med dyr

2 timers varighed kr. 175,-

Velkommen til en online telepatisk klarsynsdemonstration med inspiration og kærlige budskaber fra dit dyr, nulevende som afdød.

Selvom vi sidder på afstand, så kan vi se hinanden på skærmen og du vil få nøjagtig det samme ud af demonstrationen som hvis vi var i samme rum fysisk.

Oplev dit kæledyr helt tæt på gennem telepati

Oplev at telepati er en realitet

Forstå dit kæledyr bedre gennem dybere kommunikation

Sådan foregår telepatisk klarsynsaften

Denne aften vil du opleve hvordan dyrene altid gør sit bedste for at favne og guide mennesket. 

Dyr er, ligesom mennesker, en sjæl fyldt med tanker, følelser og meninger. Telepati er med til at øge din forståelse for dyrets krop, sind og ånd. Gennem telepati får du indsigt i dit dyrs tanker, følelser og det kan belyse eventuelle ubalancer i og hos dit dyr.

Dyrene er ligeledes personlige guider til mennesket, uanset om dyret er nulevende eller afdød. Denne aften vil du også opleve kanalisering af personlige dyreguider og videreformidling af dyrets kærlige, opløftende og indsigtsfulde viden, som vil være med til at støtte og vejlede mennesket på sin livsvej.

De budskaber og hilsner jeg kommer i besiddelse af, bliver videregivet med nøjagtighed, indføling og empati og respekt for modtager. Dyret ser mennesker i dens helhed, som det fysiske og spirituelle menneske, derfor er dens visdom dyb og transformerende hvis man ønsker at modtage og favne budskabet.

Efter købet af din plads vil du modtage en bekræftelse på mail inkl. log-in, tjek gerne din spam såfremt du ikke modtager en mail i din indbakke.

Program for aftenen

Den 9. januar 2023 kl. 19:00 – 21:00.

  • Velkommen og kort præsentation af Berit Højgaard
  • Demonstration
  • Pause
  • Demonstration
  • Aftenen sluttes af med at give en kort personlig guidning til hver deltager
  • Tak for i aften


Kom med et åbent og nysgerrigt sind, så bliver du favnet af to verdener i en hjertevarm atmosfære.

Der er plads til 15 deltagere.

Købte billetter refunderes ikke. Bliver du forhindret er du velkommen til at videresælge din billet til anden side. Ved aflysning af arrangementet refunderes billetprisen.