Berit Højgaard- Spirituel vejleder for mennesker og dyr

Budskaber fra dit dyr

25 minutter kr. 300,-

Dit dyr, nulevende som afdøde, er din guide i dit fysiske liv. 
Modtag 3 uddybende budskaber fra din kæreste ven på skrift.

Få et stærkere bånd til dit kæledyr

Lad din bedste ven guide dig på din vej

Modtag budskaber fra din bedste ven

Oplev dit dyrs stærke bånd til dig

Sådan fungerer sessionen

Lad dit dyr, som også er din personlige guide, formidle 3 budskaber til dig som videreformidles til dig pr. skrift.

Lad dit dyr, nulevende som afdøde, stille skarpt på budskaberne til dig og favne dig med visdom og kærlighed. Din bedste ven formidler kærlige, opløftende og indsigtsfuld viden som vil være med til at støtte og vejlede dig på din livsvej.

Budskaberne må gerne modtages som en guidning der kan være med til at inspirere dig, åbne op for nye muligheder og det kan være en bekræftelse til det du allerede nu går og har i dine tanker – hvilket kan styrke dine valg.

Tak fordi jeg må stille mig til rådighed for dig og din ven.

Praktiske informationer
Sessionen gennemføres pr. skrift. 
Du vil modtage skriftlig tilbagemelding med de overordnede budskaber, inkl. en uddybning, indenfor 7 arbejdsdage / hverdag som en vedhæftet fil. 
Du vælger selv hvilket dyr du ønsker at modtage budskaber fra. Et billede af dyret, dens navn og kælenavn mailes til mig. Du kan blot besvare den bekræftelse du modtager efter købet, så modtager jeg disse informationer. 

COVID-19

Alle forbehold vedr. COVID-19 / Coronavirus vil blive taget seriøst og der er håndsprit tilgængeligt og mulighed for at holde god afstand. Såfremt du har de mindste symptomer på sygdom, virus eller er i karantæne grundet mistanke om smitte, bedes du blive hjemme, så vi mindsker smittespredning, tak.