Berit Højgaard- Spirituel vejleder for mennesker og dyr
M_lidt-af-hvert-hundetraening-900x600

Øvede

6 timers træning på bane Pris 695,- 

Dette hold henvender sig til hunden der har gennemgået grundlæggende lydighed.

Hundeskolen tilbyder et professionelt dybdegående forløb med hundetræning i praksis. 

Hundeskolen tager udgangspunkt i familiehunden men har også bred erfaring indenfor brugshunde. Der prioriteres små hold for at kunne opretholde en individuel sparring med den enkelte gennem forløbet.

Få den bedste kontakt

Få øget forståelse og tillid

Stærk og stabilt samarbejde

Hundetræning øvede hunde

Om Berit Højgaard

Jeg har siden 2005 drevet egen virksomhed og arbejder professionelt som hundeadfærdsinstruktør, hundeadfærdsspecialist og holistisk kropsterapeut. Jeg har siden 2005 drevet hundetræningsplads hvor der er afholdt hundetræning i ca. 45 uger af året med mellem 8-15 hold pr. uge, alt efter årstiden.

Hundetræning er meget mere end blot lydighedstræning, hvor hunden lærer at udføre diverse handlinger på signal fra ejeren. Hundeskolen tilbyder et sted hvor der er fokus på ejer såvel som hunden for at styrke samspillet og hermed få formet den allerbedste familiehund.

Der undervises udelukkede i moderne hundepsykologi med bløde metoder og positiv forstærkning. Her belønnes hunden for korrekt udført øvelse med både verbal ros og masser af godbidder. Undervisningen tager udgangspunkt i brugen af hånd-, krops-, og lydsignaler, alt sammen for at gøre kommunikationen lettere forståeligt mellem ejer og hund. Via denne træningsvinkel øges samarbejdet og danner grundlaget for en fantastisk kontakt mellem ejer og hund.

På dette hold er der fokus på jeres fælles kontakt og samarbejde. Din hund er fortsat i udvikling på flere planer og det tages der højde for i undervisningen. 

Træningen gennemføres på en bane med et mix af enkelte  agility redskaber samt rally skilte (opgaver). 

Praktisk information

Træning afholdes på privat bane kl. 11:40 – 12:40.

Medbring vaccinations- og forsikringspapirer den første gang samt masser af små bløde godbidder.

Der er plads til 8 deltagere på holdet og gennemføres ved min. 5 deltagere.

Øvede hold afholdes på følgende datoer:
5. marts 2022
12. marts 2022
26. marts 2022
2. april 2022
9. april 2022
30. april 2022

Adresse til hundetræningspladsen:
Nielstrupvej 64
5250 Odense SV

COVID-19

Alle forbehold vedr. COVID-19 / Coronavirus vil blive taget seriøst og der er håndsprit tilgængeligt og mulighed for at holde god afstand. Såfremt du har de mindste symptomer på sygdom, virus eller er i karantæne grundet mistanke om smitte, bedes du blive hjemme, så vi mindsker smittespredning, tak.