Berit Højgaard- Spirituel vejleder for mennesker og dyr

Home - Spirituelle sessioner - Meditation

Meditation

Meditation er en bevidsthedstilstand hvor du stilner dit sind og dine tanker for en stund. Meditation inviterer dig til at være mere til stede i nuet, blive mere bevidst og komme ind i en stilstand af væren. Gennem meditation øges din bevidsthed om dine egne iboende behov og hermed øges din livskvalitet. Alle kan meditere, det kræver ingen forudsætninger for at begynde at meditere, blot du er åben, nysgerrig og har lysten til at prioritere tiden til at give plads til det i din hverdag. Med blot 10 minutter dagligt meditation vil du kunne sanse meditationens mærkbare virkning i din hverdag.

29 min. kr. 49,-

Dit fyrtårn dit lys

21 min. kr. 49,-

Møde med en du har kær

20 min. kr. 49,-

Fokus på din indre ro

13 min. kr. 39,-

Healing til krop og sjæl

10 min. kr. 39,-

Livets træ

9 min. kr. 39,-

Nærvær med dit dyr

Meditation øger din livskvalitet
Meditation inviterer dig til en pause i løbet af dagen, et frirum hvor du udelukkende kan fokusere på dig selv. Ved at praktisere meditation, kan du forme en helhed i de mange facetter i dit liv og opbygge en fredfyldt følelse i kroppen, i sindet og i sjælen. Din indre væren favner en fredfyldthed som former en større rummelighed og empati over for en selv og i nære relationer og overfor andre generelt. Du øger i høj grad din egen iboende evne til medfølelse både over for dig selv og i øvrige relationer.

Hjernen har brug for daglige pauser for at kunne fungere optimalt og mennesket har mentalt brug for daglige pauser for at undgå at blive overstimuleret og hermed brænde sammen. Meditationen inviterer til et pusterum med nærvær uden støjende stimuli. Nærværet er et oplagt kærligt sted hvor du kan fordøje og lande i dig selv. Meditation giver dig selv plads til fordybelse og kontakt til dit dybeste selv og healing.

Meditation inviterer dig til at være nærværende og fuldt ud til stede i dig selv. Du sanser hele dit indre fundament og bliver bevidst om hele dig. I kombinationen med fokus på det livgivende åndedræt, og du kan være tilstede i dig selv uden at analysere eller tilpasse det du møder i meditationen, det er her du møder dig selv i din reneste form. Meditation favner dig både som menneske, din iboende spiritualitet og en stærk jordforbindelse (grounding). 

Guidede meditationer
Jeg tilbyder nogle forskellige guidede meditationer, hvorfra du kan vælge hvad dit ønske og behov er i en given periode. Der er guidede meditationer med fuld fokus på din indre ro, det kan være du ønsker at sidde en stund med en der er gået i forvejen eller i selskab med et dyr . 

Det siger mine klienter

Mange tak for dagens behagelige møde, tiden fløj bare afsted. Det var meget interessant og overraskende beskeder. Meget af det var ikke noget, som jeg lige havde i forestillet mig. Men gav noget at tænke over, her bagefter. Spændende hvad jeg kan få gjort ud af alle de informationer.

 Jeg vil gerne give dig stor ros for den måde du er på og kan formidle vejledningen på en afslappet og forståelig facon. Det var en behagelig og positiv oplevelse. Også mange tak til din hjælper, at han fortalte jeg har et par "klæbeånder" som livsledsagere. Tror det er en meget vigtig besked og måske kan være en forklaring på forskelligt i mit liv.
Hilsen Ib


Ib Klient

Du er bare den bedste healer jeg har været hos. Du var så præcis og utrolig behagelig.
Af hjertet tak. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har talt med dig.
 De kærligste hilsner Sisse

Sisse Klient

Jeg sender hermed min varmeste anbefaling med dyb respekt for dit arbejde og det du kan. Vi startede med telepati i efteråret 2021 med vores hanhund på dengang 1½ år. Vi havde lidt udfordringer i forhold til udstilling at han gøede og hoppede ud efter de andre hunde. Her kunne Berit fortælle, at han var skæv hele vejen fra nakke til hale og at vi skulle opsøge en kropsterapeut hurtigst muligt. Det Berit havde fortalt om vores hund var præcis det samme som terapeuten sagde.I dag knap et år senere er vores han hund helt på rette spor og er lige blevet nr. 2 til en hunde udstilling med over 150 hunde. Min samlever er selvstændig og her fik vi gode råd til hvad vi skulle gøre for hun kunne se en vækst i firmaet på 30-40%. Vi har gjort de ting Berit formidlede og skal lige love for vi er blevet nedlagt i firmaet, men helt på den gode måde. Hun kunne også formidle, at jeg blev ansat i firmaet som flex jobber til det administrative arbejde og det at opsøge arbejde. I tirsdags fik jeg tilkendt flex job. Jeg/vi sender hermed Berit de allervarmeste anbefalinger. Berit du er bare for vild og leverer dine beskeder på en super god måde. TAK for dig.
Hilsen, Jan Sørensen

Jan Sørensen Klient

Før vi startede forløb ved Berit med vores hvalp Wilma, havde vi en hvalp som sov meget af tiden, var en lidt forsigtig og usikker hund. Hun var slet ikke som en hvalp på hendes tilsvarende alder. Vi startede så et forløb ved Berit hvor hun gav Wilma 3 fjernhealinger, og allerede efter første gang kunne vi mærke en kæmpe forskel på Wilma, hun blev mere frisk og sov ikke så meget som hun plejede. Hun begyndte at blomstre og blive mere hvalpet. Man kunne mærke hun fik mere selvtillid og var mere tilpas i hendes krop. Vi er meget glade og taknemmelige for disse behandlinger vi fået, da vi har fået en glad og tilpas hund igen. Vi vil derfor give Berit den største anbefaling herfra.

Med venlig hilsen
 Christian og Michelle


Christian og Michelle Klient

1000 tak for en meget indsigtsfuld vejledning. Jeg er stadig blæst bagover over, den specifikke måde du kan formidle "guidernes" råd. Jeg har en dejlig ro og tro på at mine "projekter" kommer til at lykkedes - og jeg har tillid til det som kommer. Så tak for det. 
Kærligst Pernille 


Pernille Klient

Berit har givet mig en helt anden forståelse for min hund og hans udfordringer, som rækker ud over det, andre adfærdsrådgivere og dyrlæger tidligere har givet mig. Efter Berit har beriget mig med indsigt i min hunds oplevelse af verdenen, er det blevet meget nemmere for mig at tilrettelægge vores hverdag, så den passer til hans behov og ønsker, hvilket har gjort ham til en meget mere harmonisk og glad hund - og dermed mig til en gladere hundeejer med langt mere overskud.  Jeg vil anbefale alle med lyst til at lære sin hund bedre at kende at bestille en telepatisession hos Berit. Jeg genkendte med det samme min hund i alt, hvad Berit kunne fortælle, og hendes råd har gjort en kæmpe forskel for os, så der kan ikke sås den mindste tvivl om hendes fantastiske og imponerende evner.
Af hjertet tak til dig, Berit.

Josephine Klient

Gennem flere måneder har jeg følt mig voldsomt energiforladt og været forvirret, modløs og trist. Efter et fjernhealingsforløb hos Berit, har jeg på blot 6 uger oplevet, at min energi er blevet opløftet markant. Jeg har nu fået min drivkraft igen, mit humør er meget bedre, og jeg oplever en anden ro i det utrygge. Gennem Berits imponerende forståelse for mig, min situation og mine behov samt hendes sympatiske videreformidling, føler jeg nu, at jeg er ved at finde tilbage til sider af mig selv, som før var blevet væk.  Jeg skylder Berit den største tak - og jeg giver hende mine varmeste anbefalinger til alle, der er nysgerrig på sig selv, savner retning i livet, eller noget helt tredje.


Kærligst Josephine


Josephine Klient

Tusinde tak for din hjælp. Hold nu kæft det har sat gang i tankerne og ikke mindst handling!! Det var virkelig det skub jeg havde brug for! – det hele var egentligt klart men du hjælp SÅ meget. Mit hjerte bobler af glæde, efter besøget hos dig – jeg er glad for at jeg fulgte min intuition og bookede en tid hos dig..! I morges optog jeg en lille åndedrætsøvelse og lagde den i gruppen – med besked om at der er mere på vej (meditation for børn). Der er flere af mine klienter der vil skrive et par ord om behandling hos mig. Du skal vide at det er dig der har sat skub, i alt det de var på vej – TAK!! Jeg kan VARMT anbefale en behandling eller sitting hos dig Berit.

Lene Blåholm Klient

Jeg vil gerne sige mange tak for en helt fantastisk clairvoyance igår. Den har givet mig rigtigt meget. Mange af de ting som i længere tid har fyldt i mine tanker faldt helt på plads. Den har givet mig et skub imod mine drømme. Jeg er stadig høj over, hvordan du bare ramte plet, med hensyn til de symptomer, følelser og tanker jeg har gået med i lang tid.

Det er ikke sidste gang jeg skal bruge dine evner til at få et puf i den rigtige retning.

Grethe Jensen Klient

Det er en kæmpe fornøjelse at være hos Berit, hun er det sødeste, dejligste menneske og så kan hun noget magisk. Clairvoyance og kst behandlinger hos hende er årsag til at min hund stadig er her og har et rigtig godt liv, selvom hun blev opgivet af dyrlægen for længe siden. Jeg er meget taknemmelig ❤

Lene Folke Møller Klient

Jeg vil klart anbefale at lade vejen gå forbi Berit. Jeg oplevede en tydelig autencitet gennem hele telefon-seancen – og fik værdifuld information, som netop passede til den afklaringsproces jeg står midt i. Lige hvad jeg havde brug for! Tak ❤

Nomi Pernille Bruun Klient

Klarsynsaften og clearvoiance kan varmt anbefales hos Berit, jeg er kommer derfra med mange gode indsigter og en fantastisk kontakt.
Tak til dig Berit.

Dorte Pabst Peleikis Klient

Berit er utrolig nærværende og autentisk. Min session var utrolig berigende og har fået mig til at se nogle veje jeg slet ikk havde forstillet mig og alligevel giver det mening. Af hjertet tak ❤

Annette Kjærhede Klient

Jeg er så glad for at vi bestilte en zoom session ved Berit, for at få en samtale omkring vores Laika. Vi er ikke et øjeblik i tvivl om at Berit har snakket med Laika og givet hendes budskab videre. Personligt føler jeg at jeg har en langt større forståelse for Laika og vi samarbejder sågar bedre nu, end vi gjorde før. Berit kan virkelig noget helt specielt og er en fantastisk kvinde. Ud over det tager vi også hendes "kom godt igennem nytåret med din hund" kursus og det er simpelthen guld værd.

Anne M.F. Larsen Klient

Kan kun anbefale Berit til hjælp til dit kæledyr. Én læsning af vores hund Silja og vi stod med brugbare redskaber til at afhjælpe Siljas problemer. Behandlingen står dyrlæge, kiropraktor & akupunktør Tove Due for, men ALT det Berit havde fortalt om Silja, fandt Tove frem til i går uden jeg havde nævnt de konkrete problemer. 
Kæmpe respekt for fantastisk arbejde.

Hanne Emilie Aaby Klient

Jeg meldte mig til uddannelsen Professionel dyretelepatør – med speciale i hunde med en lille smule skepsis over om jeg nu også kunne klare det. Jeg kan nu efter snart endt forløb række armene i vejret og sige yes jeg klarede det. Det har givet mig så meget selvtillid og tro på mig selv takket være dig som underviser. Du er som altid er klar ved telefonen hvis der er noget der ikke lige vil som jeg gerne ville have det. Samtidig har jeg også haft en fantastisk sparring med de andre kursister som også har skabt et helt specielt bånd mellem os. Jeg er så taknemmelig for at blive talerør for dyrene som tit og ofte har så meget på hjertet, men som ofte ikke bliver hørt og forstået. Det har også givet anledning til en del smil på læben under mine samtaler med dyrene men også i nogle tilfælde har givet en klump i halsen når et dyr ikke har det godt grundet misforståelser. Det bliver så til stor glæde når man får kommunikeret med ejeren og får forklaret hvorfor dyret nu engang gør som den gør. Så mine varmeste anbefalinger til andre som går og drømmer om at gøre en forskel for dyrene om at tage på professionel dyretelepatør – med speciale i hunde. Med venlig hilsen

Kim Johansen Kursist

I august 2020 blev jeg opmærksom på et kursustilbud på facebook,” kom hjem i dig selv,” der tiltalte mig, og som jeg meldte mig til uden at have andre forudsætninger end lyst og nysgerrighed. Jeg fik en rolig og grundig indføring i den spirituelle verden; Meditation, fællesskab, spændende øvelser, personlig udvikling - alt i en nænsom privat og kærlig atmosfære. Da jeg så ”telepati til dyr” uddannelsen blev udbudt i forlængelse af dette, var jeg ikke et sekundet i tvivl. Det var det jeg nu havde allermest lyst til at lære og jeg er ikke blevet skuffet. Med respekt og omsorg for alle levende væsener, alt på jorden blev jeg ført ind i en verden, hvor jeg oplever at dyrene og jeg forstår hinanden på en fælles energi baseret plan. Det er en helt fantastisk følelse af: Alt er som det skal være. Alt er godt. Jeg kom uden forudsætninger og nu kan jeg kommunikere med dyr. Hvis du ønsker at blive bedre til at kommunikere med dine og andres dyr, så kan du lære det. Jeg startede kursus hos Berit, uden nogen som helst forudsætninger. Jeg er blevet dygtig til at telepatere med dyr og dermed være dyrenes talerør, når ejeren ønsker dette. Samtidig er jeg også meget taknemmelig for den indsigt jeg har fået i mine egne dyrs tanker og ønsker. Glade hilsner og de bedste ønsker for fremtiden

Sunny Kursist

Jeg synes det er fantastisk, at jeg har fået muligheden for, at give min lille Alfred taletid. Jeg har fået en hund, som er meget bedre i balance, og som jeg nu kan forstå og hjælpe, så vi på den måde kan bruge vores tid sammen på det gode og have vores helt tætte bånd sammen. Vi har fået hjælp lige fra foderskift og til det, at være alene hjemme. Det er så fantastisk og rørende, at jeg slet ikke tør tænke på, hvis ikke vi har fået Berits hjælp.


Laura Eleonora Sørensen Klient

Tak fordi du gav mig lov til at snakke med min hund. Det var en fantastisk oplevelse. Jeg vil klart anbefale dig til andre. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om, at det var min hund jeg snakkede med.

Michella Hansen Klient

Berit er ét af de mest autentiske mennesker, jeg kender. Hun er altid 100 % tilstede med stor ro og hjertevarme; og hendes behandlinger bærer stort præg af dette. Jeg kan kun give Berit min allerbedste anbefaling!

Esther Faaborg Liboriussen Klient