Berit Højgaard- Spirituel vejleder for mennesker og dyr

HANDELSBETINGELSER. IKKE FYSISKE VARER.

Generelle oplysninger

Berit Højgaard
E-mail: berit.hoejgaard@gmail.com

CVR nr.: 30391985

Priser

Hos Berit Højgaard er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Der tages forbehold for udsolgte emner.

Betaling

Berit Højgaard modtager udelukkende betaling via “Simplero online betaling”. Betalingen vil blive trukket på din konto inden for 1-3 hverdage. Alle beløb er i danske kroner inkl. moms og afgifter.

Levering

Produkterne er ikke fysiske, men et serviceprodukt i form af coaching, undervisning og kurser. Serviceprodukter købt hos https://berithoejgaard.dk/Simplero, accepteres fra det øjeblik betalingen er registreret, såfremt der stadig er pladser.

Retur- og fortrydelsesret
Ved reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Berit Højgaard
E-mail: berit.hoejgaard@gmail.com

Fortrydelsesret

Køb af billetter til event eller eventrelaterede tillægsprodukter er i henhold til – “Lov om visse forbrugsaftaler – §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a” – ikke omfattet af fortrydelsesret. Såfremt et arrangement aflyses, refunderes billetten naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto. Gebyrer refunderes ikke.

I følge købeloven er der ikke fortrydelsesret på service produkter der tages i brug.

Fortrydelse kan dog meddeles Berit Højgaard senest 2 dage inden eventstart. Meddelelsen skal gives pr. mail på berit.hoejgaard@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. 

berit.hoejgaard@gmail.com

Berit Højgaard

E-mail: berit.hoejgaard@gmail.com

Varer undtaget fortrydelsesretten

– Levering af service indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
– Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
– Aftaler indgået på offentlig auktion.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.- Billetter eller event relaterede produkter såsom madbilletter, booking af transport eller overnatning mm.
– Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.

Rettigheder
Alle rettigheder til workshops, kurser og events tilhører Berit Højgaard.
Ved køb opnås rettighed til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.
Dit service produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, bortgive det købte, eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, livehold, workshop og kurser.

Persondatapolitik
Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Berit Højgaard. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt via Simplero, kan der sendes en klage til:

Berit Højgaard
E-mail: berit.hoejgaard@gmail.com

Er du ikke tilfreds med afgørelsen herfra, kan du henvende dig til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: berit.hoejgaard@gmail.com