Berit Højgaard- Spirituel vejleder for mennesker og dyr
D_Klarsyn-med-dyr-900x600

Telepatisk klarsynsaften – En aften i selskab med dyr – fysisk fremmøde uden dyr

2 timers varighed Pris 175,-

Velkommen til en telepatisk klarsynsdemonstration med inspiration og kærlige budskaber fra dyrene – nulevende som afdød.

Oplev dit dyr helt tæt på gennem telepati

Oplev at det spirituelle er en realitet

Forstå dit dyr bedre gennem dybere kommunikation

Sådan foregår en telepatisk klarsynsaften

Dyr er, ligesom mennesker, en sjæl fyldt med tanker, følelser og meninger. Telepati er med til at øge din forståelse for dyrets krop, sind og ånd. Gennem telepati får du indsigt i dit dyrs tanker, følelser og det kan belyse eventuelle ubalancer i og hos dit dyr.

Hver deltager er velkommen til at medbringe 1 billede af det dyr man ønsker kontakt til, nulevende eller afdød. Billedet printes på et papir, i sort / hvid eller farver. På papiret skriver du dyrets navn og hvorvidt dyret er nulevende eller afdød. Under demonstrationen vil der blive trukket billeder undervejs. Det vil ikke være muligt, at give alle i salen en personlig kanalisering denne aften, dog vil alle få muligheden for at opleve telepati tæt på.

De budskaber og hilsner jeg kommer i besiddelse af, bliver videregivet med nøjagtighed, indføling og empati og respekt for modtager. Bliver du en af de personlige modtagere denne aften, bedes du være åben og favne det smukke budskab – det er givet til dig ud fra den bedste mening og højeste i nuværende stund.

Efter købet af din billet vil du modtage en bekræftelse på mail, tjek gerne din spam såfremt du ikke modtager en mail i din indbakke.

Program for aftenen

Den 31. maj 2022 kl. 19:00 – 21:00.

  • Velkommen og kort præsentation af Berit Højgaard
  • Demonstration
  • Pause
  • Demonstration
  • Mulighed for at stille spørgsmål sidst på aftenen
  • Tak for i aften

Arrangementet afholdes her:
Fredericia Idrætscenter / i klubhuset
Vester Ringvej 100
7000 Fredericia

Døren er åben fra kl. 18:30. Det er muligt at købe drikkevarer i husets café. 

Vel mødt til en spændende aften.

COVID-19

Alle forbehold vedr. COVID-19 / Coronavirus vil blive taget seriøst og der er håndsprit tilgængeligt og mulighed for at holde god afstand. Såfremt du har de mindste symptomer på sygdom, virus eller er i karantæne grundet mistanke om smitte, bedes du blive hjemme, så vi mindsker smittespredning, tak.