Lotte-Maggie-Mogensen-LANDINGPAGE

Lotte Maggie Mogensen
– Lær betydningen af åndedrættet

2 dage kr. 3.588,-

Lær betydningen af klientens vejrtrækning under behandlinger
med Åndedrætsterapeut Lotte Maggie Mogensen.

Kurset henvender sig både til behandler, klienten selv og øvrige private.

Lær betydningen af åndedrættet

Styrk din medieskab

Kom tættere på dit spirituelle team

Sådan forløber kurset

På to dages kurset vil du i alt modtage:
15 timers teoretisk og praktisk undervisning i at trække vejret på naturlig vis.

En relaxator, din personlige åndedrætstræner, du kan anvende og bruge alle steder samt optimere din evne til at ånde ud. (Værdi 259,- kr.)

Skriftligt materiale m/ øvelseskartotek i bogen “Træk vejret på naturlig vis” (Værdi 329,- kr.)

Skriftligt materiale til hvordan du skaber effektive vejrtrækningsprogrammer samt hvordan du bruger øvelserne og til hvilke tilstande.

Sådan forløber kurset

Lever du af at give behandlinger?

Uanset hvad er du velkommen på dette weekendkursus, hvor Lotte Maggie Mogensen lærer dig om vejrtrækningens kunst praktisk og teoretisk ind i behandlinger såsom:

 • samtaleterapi
 • Body-sds
 • akupunktur
 • massage
 • zoneterapi
 • kost og ernæring
 • og andre manuelle behandlinger. 


Over 2 dage, vil du gennemgå følgende teori:

 • Tungens betydning for vejrtrækningen, kropsholdningen og nervesystemet.
 • Vejrtrækningens vej ilt, kuldioxid og nitrogenoxidDet autonome nervesystem samt ind- og udånding og vejrtrækningsfrekvenser.
 • Diafragma.
 • Nervus Vagus.
 • Hvordan bruger jeg bevidst vejrtrækning i kontekst til klienter og hvorfor og hvordan etablerer jeg min egen praksis. 


Hertil kommer gennemgang og træning af vejrtrækningsøvelser relateret til alle de teoretiske emner. Vi kigger ind i og hvordan du sætter programmer sammen.

Lotte kommer ind på do’s and dont’s der både kan fastholde og forværre samt fremme og optimere behandlingernes effekt v/brug af vejrtrækningen.

Hvad det er præcist, du som behandler skal observere og hjælpe din klient med at skabe en ændring på. For dig der behandles, du lærer at forstå, hvorfor du kan støtte din egen proces v/ at praktisere vejrtrækning mellem behandlingerne indtil næste klient kommer. Jo mere naturligt din vejrtrækning arbejder desto hurtigere vil kroppen gå i homøostase også kaldet indre ligevægt.

Lotte kommer ligeledes ind på nervesystemets påvirkning fra dig som behandler og ind i din klient. Dette afprøves i praksis, hvor kraftfuld det er og påvirker klienten uanset om nervesystemet er velreguleret eller dys reguleret.

Hvorfor arbejdet med mange klienter kan slide dig op og i stykker.
Hvad det er der sker i hjernen når arbejdslivet og klienternes problemer overtager din hjerne.
Hvad der sker når dine behandlinger er blevet et fabriksarbejde på samlebånd uden du har opdaget det.

Ofte kommer det snigende, du begynder at trække dig i privaten, du sover mere, begynder at spise og drikke uhensigtsmæssigt, så begynder du at lukke af i behandlingerne, cutter ned i antal klienter. Lukker ned for antal dage. Ganske langsomt ædes du op. Denne tilstand kaldes empatitræthed og kan ramme alle der arbejder med mennesker.

Lotte fortæller hvad en praksis er og hvad den kan indeholde og hvorfor det er enkelt at bruge vejrtrækningen her. Ikke mindst hvordan vejrtrækningsøvelser kan bruges af behandleren (skjult) under behandlinger. Således at nervesystemet reguleres i afslappet tilstand for begge parter.

Hvis du er privat person er du velkommen til at deltage, hvis du har spørgsmål, kan du skrive til info@longerexhale.com

Sådan forløber kurset

Kurset afholdes
30. september og 1. oktober 2023 kl. 9-16

Kurset afholdes i:
Glamsbjerg Fritidscenter
Mågevej 7
5620 Glamsbjerg

Der er fri parkering.


Medbring en måtte, et tæppe, en god madpakke og en vandflaske, pak det ind i et køleelement.

Hvem er Lotte Maggie?
Lotte Maggie Mogensen har arbejdet med vejrtrækning i +8 år og har udviklet en ny bevægelse i Danmark.

Erfaringen tæller alt fra holdtræning, workshops, kurser, adskillige uddannelser, vejrtræknings retreats og i 2022 udkom fagbogen Lær at trække vejret på naturlig vis – Lærebog i Bevdist Vejrtrækning. 

Lotte er kendt for at hjælpe mennesker, hvor alle andre har givet op. Lotte evner at læse en krop på et niveau som meget få kan og derfra designe praktiske redskaber gennem vejrtrækningen for at hjælpe klienten med at heale.

Tilmeldingen er bindende og penge kan ikke refunderes, bliver du forhindret i fremmøde er du velkommen til at sende en anden.

Overnatning
Har du brug for overnatning i forbindelse med kurset er der flere muligheder fx. Marcussens Hotel i Assens, Glamsbjerg Hus, campingpladser med hytter eller AirBnB i området.

Vel mødt.

Lotte Maggie Mogensen
info@longerexhale.com
+45 30117612

COVID-19

Alle forbehold vedr. COVID-19 / Coronavirus vil blive taget seriøst og der er håndsprit tilgængeligt og mulighed for at holde god afstand. Såfremt du har de mindste symptomer på sygdom, virus eller er i karantæne grundet mistanke om smitte, bedes du blive hjemme, så vi mindsker smittespredning, tak.