Telepati med din hund via fotografi - Berit Højgaard

Telepati med hund (via fotografi)

50 min. via fotografi pris 800,-

Sådan får du gavn af telepati med din hund

Hunde er, ligesom mennesker, en sjæl fyldt med tanker, følelser og meninger. Telepati er med til at øge din forståelse for hundens krop, sind og ånd. Gennem telepati får du indsigt i din hunds tanker og følelser. Det kan belyse eventuelle ubalancer i og hos din hund.

Telepati tilbydes til både nulevende som afdøde.

Se din hunds adfærd og få konkrete løsninger på evt. problemadfærd

Se din hunds trivsel

 
   

Se din hunds helbred og bliv guidet videre med støtte til din hund

Se din hunds historik, hvad er der sket i dens liv

Se ind i din hunds sidste tid og få støtte til sorgen

Sådan fungerer telepati via fotografi

Telepati med din hund via fotografi er en energiudveksling mellem mig og din hund. En energisk kommunikationsform, hvor vi sanser og fornemmer hinanden. Gennem denne sansning bliver jeg i stand til at omsætte hundens energiudveksling til ord.

Energi kender ikke begrænsninger. Derfor er det muligt at gennemføre på afstand via et fotografi og du vil få nøjagtig det samme ud af sessionen, som hvis din hund var fysisk til stede foran mig i klinikken.

Telepati kan suppleres med spirituel fjernhealing 
Som spirituel healer står jeg til rådighed som energi-kanal undervejs i sessionen. Spirituel fjernhealing er energi til krop, sind og ånd – en ubetinget kærlighed der omfavner din hund.

Healing er på mange måder ubeskriveligt magisk, da den favner alt i og omkring hunden uden nogen som helst form for begrænsninger. Hunden modtager ganske enkelt dét gennem healingen, som den må have behov for!

Her kan man så tænke ”hvordan ved healingen hvad hundens behov er..?” Energi er intelligent, den er hverken begrænset af tid eller sted. Alt omkring os er energi – hunden ER energi. Når healingens energi igangsættes, så forbinder den sig med hundens energi. Man kan på mange måder godt forestille sig at det er ligesom at sætte et stik i en stikkontakt, tænde for strømmen og lade energien flyde.

I energiforbindelsen vil healingen kærligt favne og booste hundens selvhelbredende kræfter. Dette vil forløse dens ubalancer, så hunden står bedre i sig selv og så den vil føle sig som den samme indeni og udenpå. Selve healingen foregår ved at jeg sender fjernhealing til hunden.

Praktisk information

Før sessionen
Når man har en samtale med sin hund kan det sætte gang i det store følelsesregister. Derfor anbefaler jeg, at du forbereder dig hjemmefra til sessionen.

Inden vores møde bedes du sende:

  • et vellignende billede af din hund i fuld profil. Et forfra og et fra siden. 
  • hundens navn, evt. kælenavn/e, 
  • hundens alder og køn. 
  • tre-fire spørgsmål, som du ønsker, vi skal fokusere på i sessionen.


Efter sessionen
Sessionen bliver optaget og sendt til dig via mail. 

Når du lytter til optagelsen efterfølgende vil det ofte igangsætte flere processer og hermed øge forståelsen for din hund på et dybere plan.

Obs! Det er vigtigt at du selv gemmer den tilsendte lydfil, da jeg sletter den hos mig efter 5 dage. 

Husk: Telepati kan aldrig erstatte et dyrlægebesøg.