Spirituel healing i klinikken

50 min. pris 500,-

Spirituel healing giver dig mulighed for at skabe forandringer i og omkring dig, så du bedre kan være i dig selv. Healing er tilførsel af energi til krop, sind og ånd – en ubetinget kærlighed der omfavner dig.

Spirituel healing kan hjælpe dig, når du ønsker:

Under den spirituelle healing

Det er meget forskelligt hvordan den enkelte oplever selve healingen.
Du kan f.eks. opleve:

At få mere ro i krop og sind

At få mere ro i krop og sind

Afspænding af kroppen

Afspænding af kroppen

At få lindret spændinger og smerter

At få lindret spændinger og smerter

At få løsnet op for energiblokeringer

At få løsnet op for energiblokeringer

Støtte til din egen indre balance

Støtte til din egen indre balance

Støtte til en bedre nattesøvn

Støtte til en bedre nattesøvn

Når kroppen kommer på overarbejde eller blokeres f.eks. af spændinger eller smerter, kan livsenergien blive påvirket i de tilsvarende dele af kroppen. Dette kan fremkalde en nedsat sundhedstilstand i den fysiske krop. hvormed kroppen kan føles begrænset i et vist omfang. Healing hjælper med at løsne energiblokeringer og støtter balancen i dit energisystem.

Spirituel healing er ubeskriveligt magisk, da den favner alt i og omkring dig uden nogen som helst form for begrænsninger. Du modtager ganske enkelt dét gennem healingen som du må have behov for! Her kan man så tænke ”hvordan ved healingen hvad mit behov er..?” Energi er intelligent, den er hverken begrænset af tid eller sted. Alt omkring os er energi – du ER energi. Når healingens energi igangsættes, så forbinder den sig med din energi. Man kan på mange måder forestille sig, at det er ligesom at sætte et stik i en stikkontakt, tænde for strømmen og lade energien flyde. I energiforbindelsen vil healingen kærligt favne og booste dine selvhelbredende kræfter og det vil forløse dine ubalancer, så du står bedre i sig selv og du vil føle dig som den samme indeni og udenpå.

Sådan foregår spirituel healing

Den spirituelle healing foregår i min klinik, hvor du sidder eller ligger på en briks. Vi starter med en samtale, hvor du fortæller om dig selv og hvad du ønsker den spirituelle healing skal støtte dig med. 

Under healingen vil du komme i en indre ro og let søvn kan forekomme. Neurologisk set svarer denne tilstand til REM-søvnen, hvor din krops egne selvhelbredende kræfter er mest aktive og sammen med den spirituelle healings energi, skabes der et rum – et møde indeni og med dig – og med en øget bevidsthed omkring din egen krop idet den bliver lyttet til. Herigennem opstår en dyb spirituel healing af din krop, sind og ånd. 

Jeg anbefaler at healingen gennemføres i stilhed. Det giver dig en pause fra hverdagens impulser og du har en mulighed for at sanse dig selv.

 

Under den spirituelle healing

Det er meget forskelligt hvordan den enkelte oplever selve healingen.
Du kan f.eks. opleve:

 • At føle mere ro i tanker og sind
 • At føle dig tung og tilpas i kroppen
 • At føle varme eller kulde i og omkring dig
 • At føle nærvær af dine kære fra den anden side
 • At føle at kroppen afspænder forskellige steder
 • At føle en øget varmestrømning gennem kroppen
 • At se mange farver og ofte dukker der minder op
 • At føle dig fuldstændig afslappet og mærke en indre ro
 • At blive følelsesmæssigt berørt og føle en slags forløsning


Skulle du ikke umiddelbart kunne sanse healingsenergien i dit fysiske legeme mens sessionen er i gang, så kan det skyldes at du ”søger” efter det, frem for at ”sanse” det. Idet du slipper ”søgningen” vil du bedre kunne sanse oplevelsen. Hav tillid og læn dig trygt tilbage i energien, for healingen favner dig under hele sessionen.

Efter terapien
Efter healingen vil kroppen være aktiv i dens afbalancering og det kan fremme nogle reaktioner som typisk vil aftage efter en uges tid.

Kendte symptomer:

 • du virker kuldskær / kold
 • du ændrer din spiselyst over et par dage
 • du har behov for at indtage mere væske i dagene efter terapien
 • du kan virke langt mere aktiv end tidligere
 • du kan have behov for mere søvn / ro