Spirituel healing for din hund i klinikken

50 min. pris 500,-

Spirituel healing giver mulighed for at skabe forandringer, så din hund bedre kan være i sig selv. Healing er tilførsel af energi til krop, sind og ånd – en ubetinget kærlighed der omfavner din hund. 

Healing kan afhjælpe fysiske og psykiske problematikker hos din hund

Lindre spændinger og smerter

Lindre spændinger og smerter

Løsne op for blokering af energier og derved give øget livsværdi

Løsne op for blokering af energier og derved give øget livsværdi

Sørge for at din hund er i balance

Sørge for at din hund er i balance

Sådan fungerer healing i klinikken

Spirituel healing er en energiudveksling mellem den spirituelle verden og din hund, med mig som mellemled. Din hund bør modtage healingen, der hvor den befinder sig bedst, enten på briksen, på gulvet eller i sofaen. Som ejer er du til stede under hele sessionen.

Vi starter med en kort samtale omkring dine ønsker til healingen og derefter gennemføres healingen i stilhed. Til sidst gennemgår jeg mine observationer med dig.

Spirituel healing er kort sagt tilførsel af energi til krop, sind og ånd. Healing er en ubetinget kærlighed, der omfavner din hund. Spirituel healing åbner muligheden for forandringer i og omkring din hund, så den bedre kan være i sig selv.


Når den fysiske krop kommer på overarbejde eller dele af kroppen bliver blokeret af f.eks. spændinger eller smerter, kan livsenergien heri blive påvirket. Det kan fremkalde en nedsat sundhedstilstand i den fysiske krop hvor kroppen i større eller mindre omfang føles begrænset. Healing hjælper med at løsne energiblokeringerne og sørge for balance i energisystemet.

Healing er på mange måder ubeskriveligt magisk. Den favner alt i og omkring hunden uden nogen som helst form for begrænsninger. Hunden modtager ganske enkelt dét gennem healing, som den har behov for!

Her kan man så tænke ”hvordan ved healingen hvad hundens behov er..?” Energi er intelligent, den er hverken begrænset af tid eller sted. Alt omkring os er energi – hunden ER energi. Når healingens energi igangsættes, så forbinder den sig med hundens energi. Man kan på mange måder godt forestille sig at det er ligesom at sætte et stik i en stikkontakt, tænde for strømmen og lade energien flyde.

I energiforbindelsen vil healingen kærligt favne og booste hundens selvhelbredende kræfter hvilket vil forløse dens ubalancer, så hunden står bedre i sig selv og så den vil føle sig som den samme indeni og udenpå.

Dagene efter sessionen

Umiddelbart efter healingen bør du som ejer være opmærksom på, at hunden kan have behov for frisk vand og at den skal have mulighed for at komme ud og besørge.

Efter healingen vil hundens krop arbejde aktivt med sin afbalancering. Det kan fremme nogle reaktioner/symptomer som typisk vil aftage efter en uges tid.

Kendte symptomer:

  • hunden kan virke kuldskær/kold
  • hunden kan have kløe et eller flere steder
  • hunden kan have lind afføring i et par dage
  • hunden kan have behov for mere væske
  • hunden kan ændre spiselyst over et par dage
  • hunden kan have kraftigt lugtende urin eller fæces
  • hunden kan virke mere aktiv end tidligere
  • hunden kan have behov for mere søvn/ro i nogle dage
  • hunden kan få urenheder – ofte set ved lysken
  • hunden kan have 1-2 gange opkast, dette gælder oftest hunde på medicin

 

COVID-19

Alle forbehold vedr. COVID-19 / Coronavirus vil blive taget seriøst og der er håndsprit tilgængeligt og mulighed for at holde god afstand. Såfremt du har de mindste symptomer på sygdom, virus eller er i karantæne grundet mistanke om smitte, bedes du blive hjemme, så vi mindsker smittespredning, tak.