Berit Højgaard- Spirituel vejleder for mennesker og dyr

Shaman healing for din hund i klinikken

50 min. pris 600,-

Som shaman kan jeg tilbyde din hund en dybdegående healing der favner dens krop, sind, sjæl og ånd. Healingen vil skabe markante forandringer i- og omkring hunden, da den forløser ubalancer og vækker hundens indre visdom til live. Healingen støtter til hundens udfoldelse som den unikke sjæl som den er, at hunden står stærk og autentisk i sig selv.

Shaman healing kan afhjælpe fysiske og psykiske problematikker hos din hund

Afspænding i krop, sind, sjæl og ånd

Løsne op for blokering af energier og derved give øget livsværdi

Lindre spændinger og smerter

Sådan fungerer shaman healing i klinikken

Når du som ejer til hunden siger ja tak til en shaman healing, bør det altid komme fra dit (ejerens) hjerte og hermed starter din hunds magiske forvandling. 

En shaman healing er ubeskrivelig magisk, da den favner alt i og omkring hunden uden nogen form for begrænsninger. Hunden modtager det gennem healingen som den må være klar til at slippe, for at dens iboende visdom og magiker kan træde frem i den.

Som shaman lærling er jeg kanal for den healing der kanaliseres igennem, hvor jeg i samspil med energien, afbalancere hundens krop, sind, ånd og sjæl. 

Healing er energi og er hverken begrænset af tid eller sted. Alt omkring os er energi – hunden ER energi. Når healingens energi igangsættes, så forbinder den sig gennem mig med hundens energi. Man kan på mange måder forestille sig, at det er ligesom at sætte et stik i en stikkontakt, tænde for strømmen og lade energien flyde.

Sådan foregår shaman healing
Healingen foregår i min klinik, hvor hunden befinder sig på en briks eller gulvet. Vi starter med en kort samtale omkring ejer / hunds ønsker til healingen og derefter gennemføres healingen i stilhed. Til sidst gennemgår jeg mine observationer med dig. Som ejer er du til stede under hele sessionen.

Jeg anbefaler, at healingen gennemføres i stilhed. Det giver hunden en pause fra hverdagens impulser og den har en mulighed for at sanse sig selv.

Katte og smådyr er også velkommen i klinikken til shaman healing. 

Dagene efter shaman healing
Umiddelbart efter healingen bør du som ejer være opmærksom på, at hunden kan have behov for frisk vand og at den skal have mulighed for at komme ud og besørge.
Efter healingen vil hundens krop arbejde aktivt med sin afbalancering. Det kan fremme nogle reaktioner/symptomer som typisk vil aftage efter en uges tid.
Kendte symptomer:
  • hunden kan virke kuldskær/kold
  • hunden kan have kløe et eller flere steder
  • hunden kan have lind afføring i et par dage
  • hunden kan have behov for mere væske
  • hunden kan ændre spiselyst over et par dage
  • hunden kan have kraftigt lugtende urin eller fæces
  • hunden kan virke mere aktiv end tidligere
  • hunden kan have behov for mere søvn/ro i nogle dage
  • hunden kan få urenheder – ofte set ved lysken
  • hunden kan have 1-2 gange opkast, dette gælder oftest hunde på medicin

Du er altid velkommen til at kontakt mig såfremt du har brug for at vende nogle af dine observationer fra hunden. 

COVID-19

Alle forbehold vedr. COVID-19 / Coronavirus vil blive taget seriøst og der er håndsprit tilgængeligt og mulighed for at holde god afstand. Såfremt du har de mindste symptomer på sygdom, virus eller er i karantæne grundet mistanke om smitte, bedes du blive hjemme, så vi mindsker smittespredning, tak.