Kranio Sakral Terapi kan hjælpe din hund meget bredt

50 min pris 600,-

Kranio Sakral Terapi er en blid og dybdegående terapiform, hvor man arbejder ud fra livsenergierne og de selvhelbredende kræfter, helt ned på væske- og celleplan, i hundens krop. Terapien er et møde med selvet på både det bevidste og ubevidste plan. 

Med denne terapiform arbejder man indefra på kroppens betingelser. Med fokus på årsagen til kroppens ubalancer forløses spændinger, smerter, låsninger eller traumer og der genskabes balance på alle planer – alt sammen på kroppens betingelser.

Mindske stress

Lindre ved vokseværk

Dæmpe allergiske reaktioner

Afhjælpe mave-tarmproblemer

Afhjælpe køresyge

Berolige den hyperaktive hund

Berolige efter chok eller traume

Lindre ved led- og muskelsmerter

Lindre ved halthed

Dæmpe aggressiv adfærd

Styrke immunforsvaret

Opmuntre den triste hunde

Sådan fungerer Kranio Sakal Terapi

Min tilgang til terapien sker både ud fra biodynamiske (BKST) og mekaniske (KST) principper.

Kranio Sakral Terapi arbejder med hele kroppen ud fra det kranio sakrale system. Dette system består af bestemte dele, som udgør en funktionel enhed i kroppen, herunder kan du se hovedgrupperne:

 • Knoglerne i kraniet, ansigtet, nakken, rygsøjlen og korsbenet (sacrum)
 • Bindevæv, inde- som udenpå kraniet, adskiller hjernedelene og omgiver rygmarven
 • Cerebrospinalvæsken som nærer og beskytter hjernevævet i kraniet og rygsøjlen
 
Dagene efter sessionen

Efter sessionen vil hundens krop arbejde aktivt med sin afbalancering. Det kan fremme nogle symptomer som typisk vil aftage efter en uges tid.

Kendte symptomer:

 • hunden kan virke kuldskær/kold
 • hunden kan have kløe et eller flere steder
 • hunden kan have lind afføring i et par dage
 • hunden kan have behov for mere væske
 • hunden kan ændre spiselyst over et par dage
 • hunden kan have kraftig lugtende urin eller fæces
 • hunden kan virke mere aktiv end tidligere
 • hunden kan have behov for mere søvn/ro i nogle dage
 • hunden kan få urenheder – ofte set ved lysken
 • hunden kan have 1-2 gange opkast, dette gælder oftest hunde på medicin
Hvor ofte bør en hund få terapi?

Terapiens varighed afhænger udelukkende af hundens udfordringer. Ved en akut situation vil 3 – 4 behandlinger ofte være nok. Er der tale om kroniske lidelser, vil det kræve gentagne periodevise behandlinger, for at opretholde et liv med færrest mulige symptomer og bedst mulig støtte til din hund. 

Kranio sakral terapi kan benyttes til alle hunderacer og er specielt gavnligt hos brugsdyr. Derudover er det også en god terapiform som velvære for den velfungerende hund.

Terapien suppleres med spirituel healing

Som spirituel healer står jeg til rådighed som energi-kanal undervejs i sessionen. Spirituel fjernhealing er energi til krop, sind og ånd – en ubetinget kærlighed der omfavner din hund.

Healing er på mange måder ubeskriveligt magisk, da den favner alt i og omkring hunden uden nogen som helst form for begrænsninger. Hunden modtager ganske enkelt dét gennem healingen, som den må have behov for!

Her kan man så tænke ”hvordan ved healingen hvad hundens behov er..?” Energi er intelligent, den er hverken begrænset af tid eller sted. Alt omkring os er energi – hunden ER energi. Når healingens energi igangsættes, så forbinder den sig med hundens energi. Man kan på mange måder godt forestille sig at det er ligesom at sætte et stik i en stikkontakt, tænde for strømmen og lade energien flyde.

I energiforbindelsen vil healingen kærligt favne og booste hundens selvhelbredende kræfter. Dette vil forløse dens ubalancer, så hunden står bedre i sig selv og så den vil føle sig som den samme indeni og udenpå. Selve healingen foregår ved at jeg har mine hænder placeret på hunden.

COVID-19

Alle forbehold vedr. COVID-19 / Coronavirus vil blive taget seriøst og der er håndsprit tilgængeligt og mulighed for at holde god afstand. Såfremt du har de mindste symptomer på sygdom, virus eller er i karantæne grundet mistanke om smitte, bedes du blive hjemme, så vi mindsker smittespredning, tak.

Mundkurv – nej tak!

Jeg bruger ikke mundkurv. Hunde har et fantastisk sprog og de skal naturligvis have mulighed for, at udtrykke sig undervejs i terapien. Hunde viser altid tydelige tegn på hvor det føles behageligt og hvor der er ømhed. Dette er en vigtig information i terapien som brug af mundkurv kan komme til at begrænse. Derfor; Mundkurv – nej tak!