spirituelt medium

Om Berit Højgaard

DEN SPIRITUELLE VERDEN
Jeg er uddannet Clairvoyant, Spirituel Medium og Spirituel & Trance Healer, til både dyr og mennesker. Jeg er født ind i denne verden med spirituelle evner, hvilket jeg er dybt taknemmelig for. Fra så tidligt jeg overhovedet kan huske som barn, har jeg kunne se-, høre- og mærke afdøde og kunnet kommunikere med dem. Dette gjorde sig også gældende for dyr, nulevende som afdøde.

For at få en dybere forståelse for den spirituelle verden og ikke mindst omkring mig selv i dette virke, deltager jeg på uddannelser, kurser / workshops / både i ind- og udland.

DYREVERDEN
Dyr, specielt hunde, har siden barns ben været min helt store passion. Derfor faldt det mig naturligt, at uddanne mig professionelt indenfor hundefaget, og dette har jeg løbende gjort siden 2005. Siden august 2006 har jeg arbejdet professionelt med hundetræning og adfærd. Fra maj 2009 har jeg ligeledes arbejdet med adfærdskonsultationer, hvor jeg kommer ud i hundeejerens hjem og hjælper med at sammensætte et adfærdsprogram, så der atter kan komme balance og harmoni i hjemmet.

For at understøtte mit arbejde, uddanner jeg mig løbende indenfor flere områder da det er vigtigt for mig, at kunne have en holistisk tilgang til hunden – at kunne se hele hunden frem for blot de symptomer der tydelig må vise sig. En adfærd eller et sygdomstegn kan vise sig på grund af mange årsager, og dette kræver at kunne se hele hunden for, at kunne klarlægge en hensigtsmæssig og holdbar behandling. Og det viser sig gang på gang, at være den helt rigtige fremgangsmåde.

Berit Højgaard- Spirituel vejleder for mennesker og dyr

TIL MENNESKER
Clairvoyant
Spirituel Medium
Homøopatisk Vejleder
Spirituel & Trance Healer
Bio. Kranio Sakral Terapeut

TIL DYR
Dyretelepatør …nulevende som afdøde
Zoneterapeut
Homøopatisk Vejleder
Bach’s Blomster Medicin
Hundeadfærdsspecialist
Hundeadfærdsinstruktør
Spirituel & Trance Healer
Bio. Kranio Sakral Terapeut

Giv et gavekort

til en du holder særligt meget af  

Når du køber et gavekort til spirituelle sessioner, kan modtageren frit vælge mellem mine forskellige ydelser indenfor telepati, healing, kropsterapi, klarsyn og husrenselser.

Gavekortet kan også være et tilskud til et af mine kurser eller til uddannelsen som professionel dyretelepatør, som er den eneste længerevarende uddannelse af sin slags her i Danmark.

Husk at jeg både tilbyder vejledning til dyr og mennesker. 

Gavekortet er gyldigt i 6 mdr.
Kan købes via knappen “Bestil tid” i menuen

Find mig her

Magnoliavej 12 c, stuen
5250 Odense SV
Tlf. 60 63 23 24

Der er gratis parkering i området.