spirituelt medium

Om Berit Højgaard

DEN SPIRITUELLE VERDEN
Jeg er uddannet Clairvoyant, Spirituel Medium og Spirituel & Trance Healer, Holistisk Kropsterapeut og Dyretelepatør til både dyr og mennesker. Jeg er født ind i denne verden med spirituelle evner, hvilket jeg er dybt taknemmelig for. Fra så tidligt jeg overhovedet kan huske som barn, har jeg kunne se-, høre- og mærke afdøde og kunnet kommunikere med dem. Dette gjorde sig også gældende for dyr, nulevende som afdøde.

Min professionelle rejse startede i 2007. For at få en dybere forståelse for den spirituelle verden og ikke mindst omkring mig selv i dette virke, deltager jeg på uddannelser, kurser / workshops / både i ind- og udland.

September 2021 starter jeg på shamanuddannelse, Shamanic Awakening – the wisdom of Sophia, hos Sophia Ayonna der er indehaver af Heart of Dreams. 

DYREVERDEN
Dyr, specielt hunde, har siden barns ben været min helt store passion. Derfor faldt det mig naturligt, at uddanne mig professionelt indenfor hundefaget, og dette har jeg løbende gjort siden 2005 og har siden da arbejdet professionelt med hundetræning og adfærd.

Mit hjerte brænder for at udbrede telepati til alle dyreejere, både til husbehov men også uddanne kompetente og dygtige dyretelepatør der kan hjælpe dyr og deres ejere til at opnå en dybere forståelse for hinanden. Det er min dybeste overbevisning at alle har iboende telepatiske evner der blot venter på at blive aktiveret. 

For at understøtte mit arbejde, uddanner jeg mig løbende indenfor flere områder da det er vigtigt for mig, at kunne have en holistisk tilgang til hunden – at kunne se hele hunden frem for blot de symptomer der tydelig må vise sig. En adfærd eller et sygdomstegn kan vise sig på grund af mange årsager, og dette kræver at kunne se hele hunden for, at kunne klarlægge en hensigtsmæssig og holdbar behandling. Og det viser sig gang på gang, at være den helt rigtige fremgangsmåde.

Berit Højgaard- Spirituel vejleder for mennesker og dyr

TIL MENNESKER
Clairvoyant
Spirituel Medium
Homøopatisk Vejleder
Spirituel & Trance Healer
Bio. Kranio Sakral Terapeut

TIL DYR
Dyretelepatør …nulevende som afdøde
Zoneterapeut
Homøopatisk Vejleder
Bach’s Blomster Medicin
Hundeadfærdsspecialist
Hundeadfærdsinstruktør
Spirituel & Trance Healer
Bio. Kranio Sakral Terapeut

Giv et gavekort

til en du holder særligt meget af  

Når du køber et gavekort til spirituelle sessioner, kan modtageren frit vælge mellem mine forskellige ydelser indenfor telepati, healing, kropsterapi, klarsyn og husrenselser.

Gavekortet kan også være et tilskud til et af mine kurser eller til uddannelsen som professionel dyretelepatør, som er den eneste længerevarende uddannelse af sin slags her i Danmark.

Husk at jeg både tilbyder vejledning til dyr og mennesker. 

Gavekortet er gyldigt i 6 mdr.
Kan købes via knappen “Bestil tid” i menuen

Find mig her

Assensvej 123
5620 Glamsbjerg
Tlf. 60 63 23 24