Velkommen til en aften hvor Clairvoyant og Spirituel Medium Berit Højgaard giver demonstration af clairvoyante beskeder og medieskab, dvs. kommunikation med afdøde. Måske er det en af dine kære der kommer igennem med en besked, eller måske dig, der modtager en clairvoyant besked. Jeg vil både fortælle om, og demonstrere forskellen på clairvoyance og medieskab (afdødekontakt). Kom og oplev samspillet mellem de to verdener i en hjertevarm atmosfære – med smil og åbne sind. Der vil være plads til spørgsmål sidst på aftenen.

Et arrangement har typisk en varighed á 2 timer. Der vil være plads til omkring 20 – 50 personer pr. arrangement.

KLARSYNSAFTEN MED DYR
En aften i selskab med dyrene hvor deres stemme bliver fremhævet gennem Dyretelepatør Berit Højgaard og hermed giver en dybere indsigt i dyrenes verden. Du bedes medbringe et fysisk foto af dit dyr, (1 billede pr. husstand), hvor det kun er dyret der er på billedet. Det kan sagtens være en kopi af billedet enten i farve eller sort/hvid. På bagsiden notere du dyrets navn, køn og hvorvidt det er levende eller ej. Berit videregiver korte beskrivelser, vejledning og hilsen fra dyret. Ikke alle må forvente at få en besked fra sit eget dyr, dog er det berigende at opleve dyrenes kommunikation til ejeren og mærke hvor tætte dyrene er på os. Alt bliver videregivet med nøjagtighed, indføling, empati og respekt for den enkelte. Kom og oplev samspillet mellem de to verdener i en hjertevarm atmosfære – med smil og åbne sind. Der vil være plads til spørgsmål sidst på aftenen.

Et arrangement har typisk en varighed á 2 timer. Der vil være plads til omkring 20 – 50 personer pr. arrangement.

PRIVAT ARRANGEMENT
Det er muligt at bestille mig til privat klarsynsdemonstration á 2 timers varighed. Der skal mindst være 15 personer og det koster 150 kr. pr. person. Aftenen kan afholdes privat i min klinik i Odense SV. Afholdes det udenfor klinikken påregner jeg kørselsomkostninger. Kontakt mig endelig såfremt det skulle have jeres interesse.

KOMMENDE ARRANGEMENTER
Herunder kan du se kommende arrangementer. Billetter kan købes på www.billetto.dk medmindre andet står anført ud for datoen. Det er også muligt at købe billetter i døren, såfremt der ikke er udsolgt. Siden bliver løbende opdateret.