D_Klarsynsaften-hund-fysisk-fremmoede-900x600

Klarsynsaften – En aften i selskab med hunde – fysisk fremmøde

2 timers varighed Pris 175,-

Velkommen til en telepatisk klarsynsdemonstration med inspiration og kærlige budskaber fra menneskets bedste ven – hunden – nulevende som afdød.

Oplev din hund helt tæt på gennem telepati

Oplev at det spirituelle er en realitet

Forstå din hund bedre gennem dybere kommunikation

Sådan foregår en klarsynsaften

Hunde er, ligesom mennesker, en sjæl fyldt med tanker, følelser og meninger. Telepati er med til at øge din forståelse for hundens krop, sind og ånd. Gennem telepati får du indsigt i din hunds tanker og følelser. Det kan belyse eventuelle ubalancer i og hos din hund.

Hver deltager er velkommen til at medbringe et billede af den hund man ønsker kontakt til. Billedet må gerne være på et A4 papir, i sort / hvid eller i farver. På papiret skriver du hundens navn, tak. Under demonstrationen vil der blive trukket billeder undervejs. Det vil ikke være muligt, at give alle i salen en personlig kanalisering denne aften, dog vil alle få muligheden for at opleve telepati tæt på.

De budskaber og hilsner jeg kommer i besiddelse af, bliver videregivet med nøjagtighed, indføling og empati og respekt for modtager. Bliver du en af de personlige modtagere denne aften, bedes du være åben og favne det smukke budskab – det er givet til dig ud fra den bedste mening og højeste i nuværende stund.

Efter købet af din billet vil du modtage en bekræftelse på mail, tjek gerne din spam såfremt du ikke modtager en mail i din indbakke.

Vel mødt til en spændende aften.

Program for aftenen

7. december 2021 kl. 19:00 – 21:00.

  • Velkommen 
  • Præsentation af dyretelepatør Berit Højgaard
  • Forklaring på telepati
  • Demonstration
  • Pause
  • Demonstration
  • Evt. spørgsmål fra publikum
  • Tak for i aften

Arrangementet afholdes her:
Lille Grynborg Feriecenter / store sal.
Bøllemosegyden 75
5491 Blommenslyst

Det er muligt at købe drikkevarer i huset.

COVID-19

Alle forbehold vedr. COVID-19 / Coronavirus vil blive taget seriøst og der er håndsprit tilgængeligt og mulighed for at holde god afstand. Såfremt du har de mindste symptomer på sygdom, virus eller er i karantæne grundet mistanke om smitte, bedes du blive hjemme, så vi mindsker smittespredning, tak.