Kære Berit.
Tusinde tak for din hjælp. Hold nu kæft det har sat gang i tankerne og ikke mindst handling!!
Det var virkelig det skub jeg havde brug for! – det hele var egentligt klart men du hjælp SÅ meget.Mit hjerte bobler af glæde, efter besøget hos dig – jeg er glad for at jeg fulgte min intuition og bookede en tid hos dig..! I morges optog jeg en lille åndedrætsøvelse og lagde den i gruppen – med besked om at der er mere på vej (meditation for børn). Der er flere af mine klienter der vil skrive et par ord om behandling hos mig. Du skal vide at det er dig der har sat skub, i alt det de var på vej – TAK!! Jeg kan VARMT anbefale en behandling eller sitting hos dig Berit.
– Indre Velvære, Lene Blåholm. 

Jeg vil gerne sige mange tak for en helt fantastisk clairvoyance igår. Den har givet mig rigtigt meget. Mange af de ting som i længere tid har fyldt i mine tanker faldt helt på plads. Den har givet mig et skub imod mine drømme. Jeg er stadig høj over, hvor du bare ramt plet, med hensyn til de symptomer, følelser og tanker jeg har gået med i lang tid. Det er ikke sidste gang jeg skal bruge dine evner til at få et puf i den rigtige retning😃
Grethe Jensen

Det er en kæmpe fornøjelse at være hos Berit, hun er det sødeste, dejligste menneske og så kan hun noget magisk. Clairvoyance og kst behandlinger hos hende er årsag til at min hund stadig er her og har et rigtig godt liv, selvom hun blev opgivet af dyrlægen for længe siden. Jeg er meget taknemmelig ❤
Lene Folke Møller

Jeg vil klart anbefale at lade vejen gå forbi Berit 🦋. Jeg oplevede en tydelig autencitet gennem hele telefon-seancen – og fik værdifuld information, som netop passede til den afklaringsproces jeg står midt i.
Lige hvad jeg havde brug for! Tak 🙏🏼
Nomi Pernille Bruun

Klarsynsaften og clearvoiance kan varmt anbefales hos Berit, jeg er kommer derfra med mange gode indsigter og en fantastisk kontakt. 🍀🙏🙂 Tak til dig Berit.
Dorte Pabst Peleikis

Berit er utrolig nærværende og autentisk.
Min session var utrolig berigende og har fået mig til at se nogle veje jeg slet ikk havde forstillet mig og alligevel giver det mening. Af hjertet tak ❤
Annette Kjærhede

Jeg oplevede en utrolig troværdigt og respektfuldt clairvoyance hos Berit, der gav mig svar på mine spørgsmål uden at jeg havde stillet dem. Varme anbefalinger herfra.
Lene Braae-Cortsen

Telepati / clairvoyance med hunden Molly 💚
Jeg fik en henvendelse fra en familie der havde sagt ”på gensyn” til deres højt elskede hund, Molly. Familien havde været nødt til at tage den tunge beslutning og lade hende ”gå videre”, sorgen var stor og spørgsmålene mange. Molly var et elsket familiemedlem, de søgte svar, en mulighed for vished og ikke mindst støtte i deres sorg. Jeg modtog spørgsmålene til Molly samt billeder af hende og samtalen kunne finde sted. Dyrene vil så gerne kommunikere både som levende og afdøde og Molly var absolut også klar på snakken. Hele samtalen optog jeg på min voice recorder og mailede den straks til familien hvor de samtidig modtog en SMS om at lydfilen nu var afsendt fra mig.

Kort tid efter modtog jeg denne tilbagemelding:
“Kære Berit
Tusind tak for lydfil som jeg kun har positive kommentar til.
Du havde fuld kontakt til Molly og hun gav de smukkeste beskeder til os og specielt mit og hendes, hendes færden og opfattelse af sig selv og os som “flok” det kaldte vi hende, en del af flokken 😍😍😍😍 Hesten fortæller mig, at Molly fortsætter med nye bekendtskaber og nød og nyder at møde andre, nye som gamle bekendtskaber ❤️

Jeg vil gerne rose dig for dine indtryk, udtryk og aftryk, du er anbefalelsesværdig. Tusind tak ❤
Djamila 🌸

En hilsen fra Gitte, som ønsker at være anonym og skriver derfor ikke selv på siden, men alligevel meget gerne vil dele sine oplevelser fra Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi som både familien og hundene har- og fortsat modtager.

Vi kan på det varmeste anbefale Berit 🙂
Efter vi og hundene har fået behandlinger af Berit, kan der kun siges; HOLD DA OP FOR SØREN, HVOR DET HAR HJULPET OS ALLE. Hvad enten det er en nakkehvirvel, gigt eller andet !!!!!!!!! DET ORDNER BERIT. lyder det herhjemme. Og vi har jo ret ;-)Berit, herfra sender vi et kæmpe tak for al din omsorg, venlighed og positivitet ❤
“Gitte”

Jeg vil meget gerne fortælle om, hvor meget Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi (BKST) har hjulpet mig. Min historik er at jeg har voldsom slidgigt i lænd / ryg, skulder og ligeledes gigt i mine tæer. Jeg er MR scannet flere gange, grundet smerter døgnet rundt.

Da jeg læste om Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, ville jeg gerne prøve dette, omend det var med en smule skepsis første gang. Under behandlingen kan jeg føle hvordan min krop arbejder og smerterne letter rundt omkring. Berit har jeg efterhånden kendt nogle år, da jeg første gang læste om hende og Kranio-Sakral Terapi, hvilket jeg har haft glæde af i mange år. Berit er fantastisk behandler, som jeg har stor tillid til. Berit er et meget empatisk, omsorgsfuld, hjertevarm menneske.

Jeg må lige berette om en meget speciel oplevelse for et par måneder siden, hvor jeg havde været til behandling først på eftermiddagen. Om aftenen sad jeg afslappet og så tv da jeg pludselig føler min ryg bliver rykket og drejet, jeg blev faktisk lidt forskrækket og efter 1 times tid, var jeg så godt tilpas, smerterne var væk – jeg følte mig utrolig lettet.

I går var jeg til BKST hvor jeg har gået med voldsomme smerter i lænd og skulder, i dag er skuldersmerterne væk og lændesmerterne væsentlig formindsket.

STOR tak Berit 🙏❤️
Min varmeste anbefaling.

Kærlig hilsen
Ulla Callesen
Haderslev