Berit Højgaard- Spirituel vejleder for mennesker og dyr

Lær telepati med dyr

- 2 dages workshop

2 dages undervisning kr. 1495,-

Sådan bruger du telepati med dyr

Dyr er, ligesom mennesker, en sjæl fyldt med tanker, følelser og meninger. Kom dit kæledyr i møde med den rette tilgang gennem telepati; et kommunikativt møderum mellem dyr og ejer.

På kurset lærer du at åbne op for dine egne medfødte telepatiske evner. Du bliver i stand til at møde dit kæledyr oprigtigt og på denne måde opnå en dybere forståelse for dens adfærd, tanker, ønsker og behov.

Få et stærkere bånd til dit kæledyr

Styrk din egen intuition og stå ved dine valg

Forstå dit kæledyr bedre gennem dybere kommunikation

Skab øget tillid og tryghed for dit kæledyr

Sådan fungerer telepati

Kommunikation mellem ejer og dyr er vigtig i alle henseender. Det er den måde hvorpå dyret kan give sin ejer indblik i hvordan den har det, tænker, føler, dens behov og hvorfor dyret agere som den gør i hverdagen og forskellige situationer. 

Når ejeren er åben overfor telepati og mestre denne, står ejer og dyr ganske enkelt meget bedre rustet, da den interne forståelse er klar og tydelig. Med klar kommunikation mindskes misforståelser, konflikter, frustrationer og ubehag. Der frigøres i stedet så meget fin energi og overskud i den gode, rene og klare kommunikation. Det skaber glæde i fællesskabet, man styrker den bedste udgave af hinanden og giver en endnu større samhørighed.

Telepati er en energiudveksling mellem dig og dit kæledyr. Det er en energisk kommunikationsform, hvor I sanser og fornemmer hinanden. Gennem sanserne bliver du som ejer i stand til at omsætte dit kæledyrs energiudveksling til ord.

Efterhånden som man øver sig vil man opnå en mere flydende dialog mellem ejer og dyret.

På dette basis kursus vil vi gennemgå hvordan du selv kommer i gang med at telepatere med dit dyr. Vi gennemgår konkrete øvelser til husbehov, der vil guide dig og dit dyr ind i jeres telepatiske rum.

Du vil opnå at telepatere med dit eget kæledyr og være talerør for andre dyr, ud fra billeder. Du kommer til at være talerør for både nulevende- som afdøde dyr. 

Du får øvelser med hjem, så du kan træne videre med din viden fra kurset derhjemme.

Alle kan telepatere med sit dyr – alle!

Praktiske informationer
Kurset afholdes

16. + 17. september 2023
Undervisningen afholdes kl. 10:00 – 16:00 begge dage. 
Døren åbner kl. 9.30. Kom gerne i god tid så du og de øvrige deltagere har mulighed for at lande inden undervisningen starter. 
Der vil være kaffe, the og lidt snack i løbet af dagen.
Medbring selv frokost og drikkeflaske.
Husk skriveredskaber, farveblyanter, en blok samt et billede af dit nulevende dyr og et personligt dyr som er gået i forvejen (over på den anden side / afdød).
Der er plads til 10 deltagere. 
Adresse
Østergade 4, stuen
5610 Assens
Sidste tilmelding er den 1. september 2023.

Betalingen er bindende og kursus beløbet tilbagebetales ikke ved manglende deltagelse, sygdom eller lignende.
Overnatning
Har du brug for overnatning i forbindelse med kurset er der flere muligheder for Airbnb i området. 

COVID-19

Alle forbehold vedr. COVID-19 / Coronavirus vil blive taget seriøst og der er håndsprit tilgængeligt og mulighed for at holde god afstand. Såfremt du har de mindste symptomer på sygdom, virus eller er i karantæne grundet mistanke om smitte, bedes du blive hjemme, så vi mindsker smittespredning, tak.