Spirituel vejledning – clairvoyance – afdødekontakt

En spirituel session er til dig som som søger spirituel personlig råd og vejledning, at få noget af- eller bekræftet. Det kan fx. handle omkring job, kærlighed, bolig, din personlige udvikling eller et ønske om kontakt til en afdød. En spirituel session kan være dig behjælpelig med at finde vejen frem, så du får øje på nye- eller andre muligheder. Du har naturligvis dit eget frie valg til at træffe de beslutninger som må føles rigtige for dig, hvor den spirituelle guidning kan være en stor støtte i processen.

Mange kommer til en spirituel session uden egentlige spørgsmål men ønsker at modtage guidning i forhold til der hvor de er i livet. At blive inspireret og gennem dette føle den spirituelle tilstedeværelse. Ofte vil der udfolde sig nogle spørgsmål, som vi naturligvis vil have fokus på i læsningen.

En spirituel session vil altid tage udgangspunkt i at støtte og vejlede dig ud fra det højeste og bedste for dig. Sessionen kan gennemføres i klinikken, via foto eller pr. telefon.

Du kan læse mere omkring spirituel session her og du er velkommen til at bestille din tid online, pr. tlf.: 6063 2324 eller via e-mail: berit.hojgaard@gmail.com

Jeg vil glæde mig til at møde dig.