Telepati med dyr – 3 dages sommerworkshop

Kom med på 3 dages sommerworkshop for begyndere hvor du vil komme endnu tættere på dyrene med telepati. Det bliver 3 dage hvor jeg vil guide dig igennem teori, meditationer og masser af spirituelle øvelser hvor målet er, at forme en platform som vil blive dit telepatiske rum med dyrene.  Du bør forvente 3 intense dage hvor du kommer meget tæt på dig selv og dyrene.

Du medbringer billeder af 2 af dine egne dyr, et nulevende og et afdøde. Det er dyr som du kender godt og som du ønsker at arbejde med. På billedet er der kun ét dyr, tak. Billedet kan fint være en kopi og du vælger selv om det skal være i farve eller sort/hvid. Derudover medbringer du skriveblok med fast underlag, skriveredskaber og farveblyanter, tak.

Hvem er underviseren
Jeg hedder Berit Højgaard. Dyr og telepati har altid været en helt naturlig del af mit liv. Siden 2005 har jeg professionelt arbejdet med hunde indenfor træning, adfærd og som alternativ kropsterapeut – spirituel healer, kranio sakral terapeut, zoneterapeut, homøopatisk vejleder og naturligvis som dyretelepatør. Du er velkommen til at læse mere om mig her: http://berithoejgaard.dk/om-berit/

Praktiske oplysninger
Sommerworkshoppen afholdes på Hallundbækvej 3, 7361 Ejstrupholm på følgende datoer:
Fredag den 3. juli 2020 kl. 10.00 – 17.00
Lørdag den 4. juli 2020 kl. 10.00 – 17.00
Søndag den 5. juli 2020 kl. 10.00 – 16.00

Døren vil være åben fra kl. 9.30 og undervisningen starter kl. 10.00.

Der er plads til 10 deltagere og koster i alt 1495,- inkl. kaffe, the og frugt. Tilmelding kan ske via e-mail: berit.hojgaard@gmail.com 

Ved tilmelding overføres beløbet via MobilePay til 34116, tak. Ved indbetalingen mrk.: navn / kursus – eks. Berit Højgaard/sommerworkshop. Registreringen af beløbet sikre dig din plads. Betalingen er bindende og kursusbeløbet tilbagebetales ikke ved manglende deltagelse, sygdom eller lign.

Sommerworkshoppen er for at stille din nysgerrighed, at vise dig at også du har evnerne til at åbne op for telepatiens verden og forhåbentlig vil du have lyst til at fordybe dig endnu dybere og deltage på længerevarende forløb med dyrene, telepati og healing.

I 2. halvår 2020 tilbyder jeg et kursusforløb med telepati og healing til dyr. Mere information kommer senere…

 ”Animals do speak, but only to those who know how to listen”