Spirituel udviklingsforløb
Et spirituelt forløb for begyndere / letøvede hvor du er i fokus hele vejen med guidning fra internationalt medium Michael Ivers fra England/Spanien samt clairvoyant og spirituel medium Berit Højgaard fra Danmark. Du kan forvente 2 engagerede og dedikerede undervisere der vil gøre sit ypperste for at vejlede og støtte dig, også ind imellem kurserne hvor vi står til rådighed via online chats og spirituel træningscirkel.

Dette spirituelle forløb vil guide dig dybere ind i dig selv, til dit autentiske jeg. Du vil finde ud af hvilken vej der er den rigtige for dig at følge indenfor det spirituelle, om det er til gavn og glæde for dig selv eller også til brug i forhold til andre. Når du starter i forløbet anbefaler vi at du dagligt afsætter tid til at meditere, da det er hele grundlaget for din egen personlige og spirituelle videreudvikling.

Gennem forløbet kan du forvente, at blive introduceret til forskellige emner hvor dine sanser får mulighed for at udfolde og dygtiggøre dig gennem praktiske øvelser og udvekling af erfaringer. Hver weekend kommer vi omkring et nyt emne som vil være med til at inspirere dig i den retning der føles godt for dig. På trods for et nyt emne kommer vi fortsat ind og berøre tidligere gennemgået emner. Hvert område som vi kigger ind på kan du forvente, at vi gennemgår helt fra basis hvorfra vi guider dig fra det niveau som du er på og giver plads til at du kan udfolde dit potentiale. Du vil blive introduceret for følgende emner:

– Meditation; hvordan og hvor ofte.
– Energi; din egen, andres og de universelle.
– Chakra; placering, farver, betydning og hvordan du bruge dem.
– Healing; psykisk og spirituel healing, forskellen og hvordan du gør.
– Clairvoyante og mediale evner; forskellen og hvordan du formidler.
– Dyrekommunikation; her vil vi som udgangspunkt træne med gruppens dyr.

Datoer og tider for weekendkurserne:
14 & 15 marts
4 & 5 april
16 & 17 maj
15 & 16 august
12 & 13 september
10 & 11 oktober
7 & 8 november

Lørdag kl. 9.00 – 17.00
Søndag kl. 9.00 – 16.00

Datoer og tider for spirituel cirkeltræning 1. halvår:
4. marts
18. marts
1. april
15. april
29. april
13. maj
27. maj

Kl. 18.45 Døren åbnes til klinikken
Kl. 19.00 Guidet meditation
Kl. 19.30 Cirkelarbejde
Kl. 20.30 Gruppe healing
Kl. 20.50 Afslutning og evt. spørgsmål
Kl. 21.00 Tak for i aften og vi ses næste gang.

Online chat
Vi tilbyder online chats indimellem weekendkurserne, vi forventer en varighed af ca. 30 minutter pr. gang.

Derudover er du hjertelig velkommen til at kontakte dine undervisere såfremt du må have brug for støtte undervejs i dit spirituelle udviklingsforløb. Undervisningen vil foregå på let forståeligt engelsk og med oversættelse efter behov.

Hvem er dine undervisere
Michael Ivers age 42.
International demonstrating and teaching medium. Trained from a very young age and having studied in many circles in the UK then going on to study at the Arthur Findlay college for many years. Michaels teaching is outstanding especially also his care towards the students aiming to give them 100% in his teaching ability’s, also Michael believes in having direct contact in between his courses to each individual student offering support guidance and home study’s. Michael also along side his mediumship teachings aims to help each student believe in there self and helping the student become free off negativity and low self worth. Michael is a fantastic medium and teacher and this is a course not to be missed.

https://www.facebook.com/truemediumessence/

Berit Skovlod Højgaard, 41 år.
Clairvoyant, spirituelt medium, dyrekommunikator og underviser. Er født med spirituelle evner og har videreudviklet dem gennem forskellige uddannelser og workshops både hos danske clairvoyante og medier; Dortea Uggerhøj, Christian Viborg og Jack Eckhart Langelund. Af udenlandske medier; Val Williams, Angie Morris, Tim Abbott, Moira Hawkins og har ligeledes studeret på Arthur Finlay College. Berit har undervist gennem 15 år og afholder løbende cirkler, workshops og aftensarrangementer med bl.a. klarsynsdemonstrationer.

Pris
2195,- DKK pr. måned
I weekenderne sørger vi for let forplejning med frugt, kaffe, te og vand. Frokosten medbringer du selv. Undervisningen gennemføres på Hallundbækvej 3, 7361 Ejstrupholm.

Vi har sammensat et forløb der løbende vil være med til at støtte dig og herunder får du en kort opsummering af hvad du modtager pr. måned*:

2. kursusdage + 1 online chat + 2 meditationsaftener for kun 2195,- DDK pr. måned.

Bliver du forhindret i at møde til undervisningen, gives der ingen refusion, uanset hvad årsagen må være.
*der undervises ikke i sommerferien og datoerne for spirituel cirkel samt online chats for 2. halvår bliver offentliggjort senere på året.

Tilmelding sker til berit.hojgaard@gmail.com
Sidste tilmeldingsfrist er den 28. februar 2020.

🦋 🦋 🦋 🦋 🦋 🦋 🦋


Spirituel træningscirkel

Denne træningscirkel er for spirituel interesserede der har lyst til at sidde og være talerør for den åndelige verden. Cirklen er for alle, uanset hvilket niveau man er på, da vi i fællesskabet støtter og lærer af hinanden.

Cirklen vil være et godt fundament til dig selv og din spirituelle udvikling. Gennem træningen vil din indsigt blive større, din tillid blive styrket og hvor du vil opnå endnu tættere kontakt til den spirituelle verden og den eller de ånder som du kommunikere med. Du vil kunne udfolde dine clairvoyante og psykiske evner yderligere og styrke din egen indre balance. Kom hjem i dig selv, oplev hvordan du kan løfte din egne energier.

Træningscirklen foregår på Hallundbækvej 3, 7361 Ejstrupholm i tidsrummet 19.00 – 21.00.

Kl. 18.45 Døren åbnes til klinikken
Kl. 19.00 Guidet meditation
Kl. 19.30 Cirkelarbejde
Kl. 20.30 Gruppe healing
Kl. 20.50 Afslutning og evt. spørgsmål
Kl. 21.00 Tak for i aften og vi ses næste gang.

Cirkelleder: Berit Højgaard

Ved ankomst hænger du venligst din jakke og stiller dine sko i entreen og husker at slukke din mobil. Toiletbesøg anbefales inden vi starter. Du kan godt blive tørstig undervejs, så du medbringer selv en flaske vand som du kan have stående ved din stol i cirklen. Hav evt. en trøje eller sjal med som du kan tage hen over dig, hvis du skulle blive kold.

I denne spirituelle cirkel forholder vi vores kommunikation med afdøde mennesker og dyr. Vi afslutter aftenen med healing, som vil blive opdelt i små grupper.

Datoerne for træningscirklen er den 4/3 – 18/3 – 1/4 – 15/4 – 29/4 – 13/5 – 27/5.

Betaling
Prisen for et helt cirkelforløb på 7 gange er 1050,-. Tilmeldingen sker via e-mail:  berit.hojgaard@gmail.com eller pr. mobil 60 63 23 24. Ved tilmelding overføres beløbet via MobilePay til 34116, tak. Registreringen af beløbet sikre dig din plads. Der er ikke rabat ved afbud, fravær eller sygdom.

Vel mødt.

🦋 🦋 🦋 🦋 🦋 🦋 🦋

Kom tættere på dit dyr
Dyr er fantastiske væsner som vi mennesker har mulighed for at have tæt på – og hvis vi er åbne overfor det – også kan lære ubeskrivelig meget fra. På 4 aftener vil jeg guide dig og din bedste (pels)ven igennem meditationer og spirituelle øvelser, hvor målet er at forme en platform som jeres fælles rum. Et rum hvori der findes et fællesskab, indre ro og harmoni. Dette rum vil kunne skabe en langt større indsigt imellem dig og dit dyr og ligeledes kunne støtte jer i hverdagen samt til fælles aktiviteter, da man som ejer lettere vil kunne respondere på dyrets behov.

Den indsigt der udfolder sig gennem disse 4 aftener vil kunne give en positiv og unik respons mellem jer.

Du skal beslutte dig for hvilket et dyr du ønsker at arbejde med, men det skal være et fysisk nulevende dyr, og medbringe et billede af denne. Det kan fint være en kopi og du vælger selv om det skal være i farve eller sort/hvid.

Ønsker du at tage notater, så medbringer du selv en skriveblok og skriveredskaber, tak.

Hvem er jeg
Jeg hedder Berit Højgaard og er bl.a. dyre kommunikator, clairvoyant og spirituelt medium. I over 13 år har jeg professionelt arbejdet med hunde indenfor hundetræning, hundeadfærd, kropsterapi og som dyrekommunikator til både hund, kat, hest, fugl, kanin, marsvin m.m. Ønsker du at læse yderligere omkring mig er du velkommen til at læse videre her…

Praktiske oplysninger
Det afholdes på Hallundbækvej 3, 7361 Ejstrupholm på følgende datoer:
Onsdag den 8. januar 2020 kl. 19.00 – 21.00
Onsdag den 22. januar 2020 kl. 19.00 – 21.00
Onsdag den 5. februar 2020 kl. 19.00 – 21.00
Onsdag den 19. februar 2020 kl. 19.00 – 21.00

Der er plads til 8 deltagere og det koster i alt 800 kroner. Ved tilmelding overføres beløbet via MobilePay til 34116, tak. Registreringen af beløbet sikre dig din plads. Såfremt du bliver forhindret, refunderes beløbet ikke.

Tilmelding sker enten via e-mail: berit.hojgaard@gmail.com eller du kan ringe til mig på mobilnummer 60 63 23 24.