Spirituel healing – tilbud februar 2020

Bliv forårsklar med spirituel healing, 3 sessioner á  45 minutters varighed til kun 1095 kroner. Spirituel healing kan være med til at give dig overskud – roligere nattesøvn – bedre koncentration – forløsning af spændinger i kroppen – glæde, smil og latter – indre ro og balance…

Det har indtil nu været en lang mørk vinter og vi kan nu glæde os over at de første vintergækker titter frem, ja foråret er på vej. Den mørke tid kan påvirke os, så vi føler os drænet for energi og nærmest slæber os gennem dagene. Fortvivl ikke, spirituel healing kan være med til at booste din krop, sind og ånd til at blive forårsklar.

Healing er en af verdens ældste behandlingsformer. Healing er en overførsel af energi, en energi som tilføres krop og sjæl i det omfang der må være behov for, at kunne genskabe balancen. Healingen arbejder bl.a. med kroppens egne ressourcer og selvhelbredende kræfter.

Når kroppen kommer på overarbejde eller blokeres i en eller anden grad fx af en spænding, stress, udbrændthed eller smerte, kan livsenergien blive påvirket i de tilsvarende dele af kroppen, hvilket kan fremkalde en nedsat sundhedstilstand i den fysiske krop. Hermed kan kroppen føles begrænset i et eller andet omfang. Her hjælper healingen med at løsne energiblokeringerne og sørge for balance i energisystemet.

Healing kan enten gennemføres liggende på en briks eller siddende og har en varighed á 45 – 50 minutter. Jeg anbefaler at vi afsætter tid af i kalenderen til alle 3 tider med omkring 1 måneds mellemrum, da det giver så fint et flow hos den enkelte.

Tilbuddet er gældende hele februar 2020. Betalingen sker ved tidsbestilling og er først din, når jeg har registeret betalingen. Klippekortet er gyldigt til og med maj 2020, herefter annulleres det og pengene returneres ikke.

Tidsbestilling
Tidsbestillingen kan gennemføres enten via onlinebookingen eller kontakt pr. e-mail: berit.hojgaard@gmail.com eller via mobilen 60 63 23 24. Indtal en besked hvis jeg ikke kan tage imod dit opkald, så kontakter jeg dig snarest muligt derfra.

Jeg vil glæde mig til at møde dig.