Online sessioner tilbydes via Zoom / tilbud

Frem til og med februar 2021 er det muligt at bestille en online spirituel session, inkl. lydfil, til kun 450 kroner. Den vejledende pris er 650 kroner. Du er velkommen til at bestille en tid til dig selv eller til en telepati til dit dyr for denne unikke tilbudspris. Din tidsbestilling kan ske via online kalenderen, hvor du i ro og mag kan finde den tid der passer dig allerbedst.

ONLINE VIA ZOOM
Efter din tidsbestilling vil du modtage en e-mail hvor du finder dit link til vores online zoom møde. Du klikker blot på det fremhævede link, indtaster en kode og wupti så er du i ”mødelokalet”

Selvom vi sidder på afstand, så kan vi fortsat se hinanden på skærmen og du vil få nøjagtig det samme ud af sessionen som hvis du fysisk sidder foran mig i klinikken. Hele sessionen optages og jeg sender lydfilen til dig pr. e-mail efterfølgende. Lydfilen bedes du gemme på egen computer da jeg sletter den hos mig 5 dage efter afsendelsen.

Hvis du ikke allerede har downloaded zoom på din computer, IPad eller mobil så bør du sørge for at gøre det i god tid inden mødet.

Du er altid velkommen til at kontakte mig såfremt du har spørgsmål.
Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig videre på din vej

Kærligst,
Berit Højgaard