Online sessioner tilbydes via Zoom / tilbud

Tilbud på online session til kun 450 kroner, inkl. lydfil (du sparer 200 kroner) til og med januar 2021. Du er velkommen til at bestille din tid i online kalenderen som du finder her: http://berithoejgaard.dk/online-booking/ så kan du i ro og mag finde den tid der passer dig bedst.
Efter din tidsbestilling vil du modtage en e-mail hvor du finder dit link til vores online zoom møde. Du klikker blot på det fremhævede link, indtaster en kode og wupti så er du i ”mødelokalet” 👌 Hvis du ikke allerede har downloaded zoom på din computer, IPad eller mobil så bør du sørge for at gøre det i god tid inden mødet.

Selvom vi sidder på afstand, så kan vi fortsat se hinanden på skærmen og du vil få nøjagtig det samme ud af sessionen som hvis du fysisk sidder foran mig i klinikken. Hele sessionen optages og jeg sender lydfilen til dig pr. e-mail efterfølgende. Lydfilen bedes du gemme på egen computer da jeg sletter den hos mig 5 dage efter afsendelsen.

Hvis du har brug for et overblik i forhold til sessionen, så kan du læse om det på hjemmesiden her:
Du er altid velkommen til at kontakte mig såfremt du har spørgsmål.
Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig videre på din vej 🧚‍♀️
Kærligst,
Berit Højgaard