Velkommen til Berit Højgaard, som tidligere gik under navnet Go’Hund. Hundetræning der giver dig nøglen til det optimale partnerskab med din hund. Jeg har professionelt arbejdet med hunde i over 13 år bl.a. via hundetræning og hjulpet med adfærdsproblemer rundt om i landet. I min hundeskole tilbyder jeg undervisning i grundlæggende lydighed og “spot hold*” med adfærdsmodificerende træning. Hunden er et familiemedlem, derfor er hele familien også hjertelig velkommen til at følge og deltage i undervisningen.

Hold Datoer Tidspunkt Pris Pladser
LØRDAGE
Lydhold* 17/8 + 24/8 09.00 – 10.00 400,- 1/6
Lydhold* 7/9 + 28/9 09.00 – 10.00 400,- 6
Hilse pænt* 17/8 + 24/8 10.15 – 11.15 400,- 2/6
Hilse pænt* 7/9 + 28/9 10.15 – 11.15 400,- 6
Hjernegymnastik 10/8 + 17/8 + 24/8 11.30 – 12.30 375,- 6
Hjernegymnastik 7/9 + 28/9 + 5/10 11.30 – 12.30 375,- 1/6
Den gode gåtur* 10/8 + 17/8 + 24/8 13.00 – 14.00 600,- 3/6
Den gode gåtur* 7/9 + 28/9 + 5/10 13.00 – 14.00 600,- 6
Her kommer jeg* 10/8 + 17/8 + 24/8 14.15 – 15.15 600,- 1/6
Den forsigtige hund* 7/9 + 28/9 + 5/10 14.15 – 15.15 600,- 1/6
SØNDAGE
Hvalpehold Uge: 32 / 33 / 34 / 36 / 39 / 40 09.00 – 10.30 895,- 5/6
Teenagehold Uge: 32 / 33 / 34 / 36 / 39 / 40 11.00 – 12.30 895,- 4/6
Stjerneholdet Uge: 32 / 33 / 34 / 36 / 39 / 40 13.00 – 14.00 750,- 5/6
Stjerneholdet (ekstra hold) Uge: 32 / 33 / 34 / 36 / 39 / 40 08.00 – 09.00 750,- 4/6

Holdene bliver oprettet ved 4. tilmeldte. Såfremt et hold bliver overtegnet, vil jeg forsøge at oprette endnu et hold. Der er mulighed for at blive skrevet op på venteliste.

Hundehold med fokus på adfærdsmodificerende træning*.
Ved tilmelding vil du modtage et spørgeskema som du bedes udfylde vedr. din hund og returnere til mig. Skemaet vil hjælpe med at tilrettelægge et specifikt træningsprogram til dig og din hund. Jeg forholder mig retten til at henvise til en adfærdskonsultation såfremt det vil være mere hensigtsmæssigt.

Hvalpe, fra 10 uger – ca. 6 måneder.
På hvalpeholdet ”skynder” vi os stille og roligt, da det er bedre at få kvalitet frem for kvantitet. På den måde vil vi opnå stabilitet, opbygge et fantastisk samarbejde mellem ejer og hund, få succesoplevelser og det skal være sjovt og inspirerende for både ejer og hvalp.

I de grundlæggende lydighedsøvelser vil der bl.a. blive undervist i:
Diverse kontaktøvelser – sit – dæk – stop (nej) – komme når der bliver kaldt – gå pænt i snoren – hilse pænt – håndtering af hvalpen og hvordan vi får ro på hvalpen i given situation.

Der undervises også i mentale øvelser som f.eks.:
Næsearbejde, dvs. spor og eftersøgning da alle hunde, uanset race, elsker at bruge dens lugtesans og det trætter hvalpen på en fantastisk hensigtsmæssig måde.

Undervisningen foregår i ca. 45/50 minutter inkl. socialisering. Såfremt jorden er våd og hermed glat, tilbyder jeg ikke socialisering for at undgå krops- og ledskader. Teorien kommer i forlængelse heraf, hvor der vil blive vejledt omkring hunden adfærd og skabe større forståelse for hunden som individ og hermed undgå misforståelser der på sigt kan føre til adfærdsproblemer. Der vil bl.a. blive gennemgået relevante emner som udstyr til hunden, fodervalg, stress, hundens udvikling, stimulering både fysisk og mentalt, smerter og behandling heraf, socialisering, løbetider, kastration/sterilisation, hundens sprog, alene hjemme, bilkørsel og lydtræning m.m.

Efter de 2 første undervisningsgange vil jeg maile trænings øvelserne til dig, på den måde er det nemmere at huske dem. Fremadrettet er du mere end velkommen til at lave dine egne notater, tak.

Teenageholdet, fra ca. 6 måneder.
Er din hund 6 måneder eller ældre og har aldrig været på en træningsplads tidligere, ej heller den store kendskab til grundlæggende lydighed – så er dette holdet for jer.

Som på øvrige hold vil der være fokus på at få kvalitet frem for kvantitet, dvs. vi ”skynder os langsomt” i øvelserne, dog med en god variation undervisningen igennem. På den måde vil vi opnå stabilitet, opbygge et fantastisk samarbejde mellem ejer og hund, få succesoplevelser og det skal være sjovt og inspirerende for både ejer og hund.

I de grundlæggende lydighedsøvelser vil der bl.a. blive undervist i:
Diverse kontaktøvelser – sit – dæk – stop (nej) – komme når der bliver kaldt – gå pænt i snoren – hilse pænt – gå roligt ved siden af ejer – passage af andre mennesker og hunde – håndtering af hunden og hvordan vi får ro på den i given situation. Derudover vil vi indlære forskellige tricks og langsomt øge sværhedsgraden i alle vores øvelser – alt sammen i takt med hvad ejer og hund er klar til.

Der undervises også i mentale øvelser som f.eks.:
Næsearbejde, dvs. spor og eftersøgning da alle hunde, uanset race, elsker at bruge dens lugtesans og det trætter hunden på en fantastisk hensigtsmæssig måde.

Undervisningen foregår i ca. 45/50 minutter inkl. socialisering. Såfremt jorden er våd og hermed glat, tilbyder jeg ikke socialisering for at undgå krops- og ledskader. Teorien kommer i forlængelse heraf, hvor der vil blive vejledt omkring hunden adfærd og skabe større forståelse for hunden som individ og hermed undgå misforståelser der på sigt kan føre til adfærdsproblemer. Der vil bl.a. blive gennemgået relevante emner som udstyr til hunden, fodervalg, stress, hundens udvikling, stimulering både fysisk og mentalt, smerter og behandling heraf, socialisering, løbetider, kastration/sterilisation, hundens sprog, alene hjemme, bilkørsel og lydtræning m.m.

Efter de 2 første undervisningsgange vil jeg maile trænings øvelserne til dig, på den måde er det nemmere at huske dem. Fremadrettet er du mere end velkommen til at lave dine egne notater, tak.

Stjerneholdet
Vi skal på forhindringsbanen som består af 10 – 20 øvelser ved forskellige poster, som gennemføres i et flydende og roligt tempo, alt efter hvad der passer til den enkelte hund og ejer. Opgaverne varierer mellem grundlæggende lydighed, sjove øvelser, agility opgaver og forhindringer undervejs. Via udfordringerne øges hunden selvtillid samt selvværd, og som en ikke helt uvæsentlig sidegevinst, styrkes kontakten mellem hund og ejer. Derudover træner vi også passage af andre på banen.

Derudover kombineres undervisningen med næsearbejde; enten som spor eller andre former for søgeøvelser. Næsearbejde er en af hundens favoritopgaver og det giver en skøn balance hos hunden.

For at kunne deltage på dette hold, er det vigtigt at hunden har en vis forståelse og kendskab til grundlæggende lydighed for at kunne begå sig på forhindringsbanen.

Den gode gåtur*
Det er aldrig for sent at træne op til den gode gåtur. Undervisningen vil give dig netop de redskaber som du og din hund må have brug for, for at kunne opnå den gode gåtur. Fokus vil bl.a. være på jeres fælles kontakt og naturligvis redskaber til at hunden forstår at begå sig i linen, at kunne passere øvrige forstyrrelser og komme når der bliver kaldt.

Hjernegymnastik
Tricks, sjove øvelser og næsearbejde er hovedtemaerne for dette hold. Via øvelserne oparbejder vi en fantastisk kontakt og samarbejde med vores hund. Vi vil træne praktiske øvelser som vi kan bruge i hverdagen, tricks som er med til at styrke vores samarbejde og næsearbejde som er et must i enhver hunds liv.

Hilse pænt*
Hopper din hund op af dig og af andre? På dette hold undervises der i forskellige øvelser til hvordan adfærden kan forebygges og vanen kan ændres. Vi træner hunden i at hilse pænt på mennesker og hunde.

Her kommer jeg*
Er din hund “fremme i poterne” på gåturen ved mødet med andre hunde, mennesker, specifikke situationer i miljøet eller lign.? Reagere din hund ved at være ”højtråbende” / gøende og det føles umulig at få kontakten.  På dette hold vil vi tage udgangspunkt i de specifikke situationer som du og hunden må have i jeres hverdag. Vi gennemgår hundens sprog og hvorfor adfærden er til stede. Der vil være masser af træningsøvelser hvor der vil være fokus både på ejerens reaktion og ikke mindst hundens.

Den forsigtige hund*
Er din hund usikker på andre hunde, mennesker, specifikke situationer i miljøet eller lign.? På dette hold vil vi tage udgangspunkt i de specifikke situationer som du og hunden må have i jeres hverdag. Via øvelser opbygger vi stille og roligt en tryghed og indre balance hos hunden, således at omverdenen ikke behøver at føles så uoverskuelig.

Lydhold*
Dyrenes Beskyttelse anslår at knap en tredjedel af danske hunde er bange for nytår- eller torden lyde, derudover er der en del hunde som reagerer negativt på øvrige lyde som fx skud, kraftig regn eller blæst, hjem-is bilen m.m. På dette hold vil vi teoretisk og i praksis gennemgå hvordan man får lydtilvænnet og vedligeholder lydtræningen til hunden.

PRAKTISKE INFORMATIONER FOR ALLE TRÆNINGSHOLDENE STÅR HERUNDER

TRÆNINGSPLADSEN
Grimstrup Hovedvej 29
6818 Årre

Indkørsel gennem bommen og p-pladsen er til højre. Hunden holdes i snor medmindre vi træner indkald eller lign. til undervisningen. Hundens efterladenskaber samles op, da arealet holdes rent og pænt til andre, tak.

TILMELDING
Ved tilmelding må du gerne notere hvilket hold der er interesse i, dit navn, adresse, mobilnummer, e-mail, hundens race, alder og navn. Tilmeldingen sker enten via e-mail: berit.hojgaard@gmail.com eller mobil: 60 63 23 24. Der er max. 6 pladser pr. hold.

INDBETALING
Indbetalingen sker i forbindelse med tilmeldingen til holdet kan ske på en af følgende måder:

  • MobilePay 34 116, anfør dit navn og hold
  • Spar Nord 9244 Konto 2440013549

Din plads er først registreret og sikret ved indbetalingen til holdet.
Der gives ikke refusion ved fravær.

HUNDEBUTIKKEN
Velkommen til hundebutikken NaturligeHunde, stedet hvor der vægtes høj kvalitet til fornuftige penge.
Sortimentet over godbidder, hundelegesager m.m. kan du se på FaceBook NaturligeHunde. Jeg tager et udvalg med på hundetræningspladsen og vil du sikre dig særlige udvalgte produkter, er du velkommen til at bestille på forhånd. Bestillingen skal gerne være mig i hænde senest fredag for at jeg kan nå at pakke det til dig. Betaling sker via Mobilepay 34116 eller kontant.

HUSKESEDDEL TIL HUNDETRÆNINGEN
Til første undervisningsgang skal du medbringe hundens vaccinations- og forsikringspapirer. Derudover bør du være opmærksom på nedenstående:

Til hunden
3 forskellige slags af bløde godbidder på str. med en gajol – vandskål & vand – hundesele & halsbånd med navneskilt i – kort hundesnor (undgå flexline) – hundeposer til at samle hundes efterladenskaber op med – håndklæde til at tørre hunden med – ved dårligt vejr og hunden har en tynd pels / er kuldeskær, så anbefaler jeg et hundedækken / hundefrakke og evt. tæppe til at sidde på under øvelser og teori.

Til ejeren
Varm beklædning – skridsikre sko – taske til at have godbidder i – tæppe til at sidde på under teori – vand hvis du bliver tørstig og evt. papir og blyant til at kunne notere div. tips så er det nemmere at huske dem.

Jeg ser frem til mange spændende og lærerige timer sammen med jer i hundeskolen.