Hunde – træning & adfærd

Opstart af nye hundetræningshold, ny hundetræningsplads i Grimstrup, 6818 Årre. Max 6 hunde pr. hold og Spot Hold hvor der er direkte fokus på dig og din hunds udfordringer, og hvordan vi løser dem.

Der kommer til at ske meget nyt omkring hundetræningen som starter nye hold til august 2019. Træningsbanen flytter adresse til Grimstrup hvor der er store arealer til rådighed. Holdene bliver reduceret til max. 6 hunde uanset holdtype, jeg tilbyder fortsat grundlæggende lydighed og som noget helt nyt starter der “spot hold*”.

Spot holdene er oprettet med et specifikt formål, at kigge direkte på hvad du og din hund har af udfordringer og undervisningen bliver tilrettelagt ud fra det. Det kan fx. være at hunden trækker i snoren og laver en “scene” ved passage af andre, at hunden hopper op af dig eller andre, at hunden er angst for nytårs- eller torden lyde eller du har den forsigtige hund som har brug for en anden og muligvis mere sensitiv tilgang i undervisningen.

Spot holdene kan sagtens benyttes uden at der er udfordringer tilstede, man kan fint deltage med ønsket om at forebygge / styrke samarbejdet mellem sin hund og sig selv.

Du er velkommen til at læse mere på siden Hundetræning