Healingsforløb til dyrene

Fjernhealingen har gennem de sidste mange år vist, at dyrene har enorm meget glæde af dens støtte, derfor gentager jeg dette forløb endnu engang. Vinteren står for døren, inden længe starter juletravlheden og nytåret sætter ind. Dyrene kan blive udfordret i denne tid pga. årstiden med mørke / kulde, travlhed og ikke mindst alverdens affyring af nytårskrudt. Det kan gøre dyrene utrygge, stresse dem og give uheldige følger bl.a. med ubalancer i det fysiske og psykiske; sundhedsmæssigt og adfærdsmæssigt.

Fjernhealingen giver velvære, bedre støtte, overskud og tolerance. Healing er kærlighed; en overførsel af energi, en energi som tilføres krop og sjæl i det omfang der må være behov for, at kunne støtte og genskabe balancen. Healingen arbejder bl.a. med kroppens egne ressourcer og selvhelbredende kræfter.

Under fjernhealingen vil det være mest hensigtsmæssigt, at dyret får mulighed og rum til at kunne finde sig til rette under rolige forhold. Efterfølgende vil dyret formentlig have behov for frisk vand og vær’ opmærksom på at der kan være øget behov for at komme ud og besørge.

Tilmelding og yderligere information
Dette forløb foregår over 9 gange á 45 minutters varighed pr. gang og strækker sig fra oktober 2019 til januar 2020. Datoerne er følgende: 15/10 – 28/10 – 14/11 – 28/11 – 6/12 – 17/12 klokken 19.30 – 20.15. Den 23/12 – 31/12 & 1/1-2020 klokken 10.00 – 10.45. Der er plads til max. 15 deltagere. Det koster 895 kr. for at deltage for alle gangene, hvilket betales samlet ved tilmelding på MobilePay nummer 34116, tak.

Sidste tilmeldingsfrist er den 14. oktober 2019.


Ønsker du at deltage med dit dyr så kontakt mig enten via en PB, sms til nummer 60 63 23 24 eller via mail berit.hojgaard@gmail.com Ved registrering af beløbet inviteres du ind i en lukket facebook gruppe sammen med de øvrige deltagere. Her laver du et opslag med et billede af dit dyr og evt. hvad du ønsker fokus på fra gang til gang fjernhealingen finder sted. Jeg vil ligeledes komme med generelle råd og vejledninger der kan være med til at støtte dig og dit dyr gennem forløbet.
 

OBS
Healingsforløbet er ikke et adfærdsmodificerende program til dit dyr. Såfremt der er behov for hjælp til adfærd, må jeg henvise til en personlig konsultation hos mig i stedet.